Bli Venn1-instruktør

Neste opplæringssamling: 8 -10 september 2017, på Gardermoen.

Venn1 har to typer instruktører: ungdomskontakter og prosessledere.

Ungdomskontaktene formidler sine erfaringer  og opplevelser med psykisk helse og ungdomstid i møtet med elever i videregående skole mens prosesslederne har hovedansvar for å lede elevene trygt gjennom utfordrende tema.  

Det avholdes sentrale opplæringskurser for instruktører i Venn1, både prosessledere og ungdomskontakter. På kursene får du innblikk i tenkningen bak Venn1.

På ungdomskontaktkurset får du også opplæring i hvordan du skal formidle akkurat dine erfaringer på en måte som de selv kan bruke, for å få en bedre psykisk helse og for å være en god venn. 

På prosesslederkurset får du opplæring i  å lede Venn1-prosessen.

Instruktørene bidrar sammen til at ungdom vet hvor de kan få hjelp - hvis de selv eller en de kjenner, trenger det. Og de formidler håp.

Instruktørene (ungdomskontakter og prosessledere) besøker  sammen ungdomsskoler og videregående skoler som har bestilt Venn1. Gjennom et tre skoletimers opplegg, er du med på å gi elevene livsviktig kunnskap - livskunnskap.

Bruk påmeldingsskjemaet - her hvis du vil bli Venn1-instruktør. Etter at du har meldt deg på, blir du kontaktet av oss på.

For mer info, ta kontakt med Sara på .

Kontakt- og bestillingsinformasjon

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.