Samtalerom - veien ut av ensomheten

Nå kan du delta på gruppesamtaler over telefon, med faste deltakere hver uke. "Samtalerom" er for innringere som ønsker å snakke med andre i lignende livssituasjon. 

Fra 2014 til 2015 prøvde Hjelpetelefonen ut prosjektet "Samtalerom - veien ut av ensomheten", ved hjelp av midler fra ExtraStiftelsen Helse og Rehabilitering. 

Samtaletilbudet er nå blitt en del av den daglige driften ved Hjelpetelefonen, og er for innringere som kan ha glede og nytte av å snakke med andre som er i en tilsvarende livssituasjon.

Veilederne på Hjelpetelefonen er møteledere på gruppesamtalene. De holder kontroll på at private opplysninger ikke blir fortalt, og passer på at alle får sagt sitt uten å bli avbrutt.

Det er deltakerne selv som bestemmer hva tema for gruppesamtalene skal være. Samtalene kan vare i opptil en time.  

Tilbakemeldingene er at gruppesamtalene er et sted der de får luftet tankene sine. De deler erfaringer og støtter hverandre.

Ønsker du å vite mer om Samtalerom?

Ring Hjelpetelefonen gratis på 116 123, og snakk med en av våre veiledere om muligheten for at også du kan delta i en av Samtalerom-gruppene. 

Støtt Hjelpetelefonen

Spar penger samtidig som du støtter Hjelpetelefonen. Registrer deg gratis på startshop.no/hjelpetelefonen, og få bonus hver gang du handler i 250 kjente nettbutikker. For hver tredje krone du tjener, donerer StartShop én krone til Hjelpetelefonen. 

GAVER

Det finnes flere måter du kan støtte Hjelpetelefonen på:

Gi en gave

Start din egen innsamling

Donasjoner kan settes inn på Hjelpetelefonens konto: 2680 07 92532

Merk gaven "Hjelpetelefonen".

Vi er der for alle som trenger noen å snakke med.

Ring oss fra utlandet

Du kan nå Hjelpetelefonen på telefonnummer 0047 91 116 123 når du er i utlandet. Da gjelder vanlig mobiltakst i henhold til hver enkelt telefonleverandørs prisliste.

Lik oss på Facebook

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.