Velkommen til Hjelpetelefonen 116 123

Hjelpetelefonen 116 123 driftes fra ærverdige Frogner hovedgård i Skien. I tillegg til telefontjenesten, finner du også dialogtilbudene Sidetmedord.no, Kameratstøtte.no og Arbeidslivstelefonen her. Mental Helse sine tjenester er for alle som trenger noen å snakke med eller skrive til. 

Sidetmedord.no er en nettjeneste for deg som foretrekker å skrive om det som er vanskelig. Du kan få kontakt med både profesjonelle veiledere, og andre brukere. Sidetmedord.no ble startet 15.september 2006.

Nettjenesten Kameratstøtte.no og Familiestøtte.no er et lavterskeltilbud for soldater, veteraner og deres familier. Kameratstøtte.no ble startet i september 2008, og er et samarbeid mellom Mental Helse og NVIO. 

Har du et spørsmål i forhold til arbeid eller har du behov for noen å rådføre deg med angående en vanskelig situasjon på jobb? Ring 225 66 700 og drøft saken med en rådgiver. Du kan også ta kontakt på epost.

Støtt Hjelpetelefonen

Spar penger samtidig som du støtter Hjelpetelefonen. Registrer deg gratis på startshop.no/hjelpetelefonen, og få bonus hver gang du handler i 250 kjente nettbutikker. For hver tredje krone du tjener, donerer StartShop én krone til Hjelpetelefonen. 

GAVER

Donasjoner kan settes inn på Hjelpetelefonens konto: 2680 07 92532

Merk gaven "Hjelpetelefonen".

Vi er der for alle som trenger noen å snakke med.

Ring oss fra utlandet

Du kan nå Hjelpetelefonen på telefonnummer 0047 91 116 123 når du er i utlandet. Da gjelder vanlig mobiltakst i henhold til hver enkelt telefonleverandørs prisliste.

Lik oss på Facebook

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.