Velkommen til Hjelpetelefonen

Mental Helse sine svartjenester driftes i Skien. Den første av svartjenestene, Hjelpetelefonen, ble startet i 1992. Siden da har våre veiledere besvart anrop døgnet rundt, hele året. Det er gratis å ringe Hjelpetelefonen på telefonnummer 116 123. I tillegg til telefontjenesten, finner du også svartjenestene Sidetmedord.no og Arbeidslivstelefonen her. Mental Helse sine tjenester er for alle som trenger noen å snakke med eller skrive til. 

Våre svartjenester

Chatten

Chatten er et tilbud i Sidetmedord.no for  deg som har et kort spørsmål, eller som ønsker rask respons på noe. Det kreves ingen registrering av personopplysninger for å bruke tjenesten, og du kan være anonym. Chatten har åpent to kvelder i uken: Mandag og onsdag: kl. 20.00 - 23.00

Sidetmedord.no er en tjeneste for deg som foretrekker å skrive, og kalles ofte for "dagboken som svarer". Veilederne svarer innen 48 timer, og to ganger i uken er det chat. Du kan også skrive med andre brukere på forumet, eller via private meldinger.

Har du et spørsmål i forhold til arbeid eller har du behov for noen å rådføre deg med angående en vanskelig situasjon på jobb? Ring 225 66 700 og drøft saken med våre rådgivere. Du kan også ta kontakt på epost eller via chat.

Støtt Hjelpetelefonen

Spar penger samtidig som du støtter Hjelpetelefonen. Registrer deg gratis på startshop.no/hjelpetelefonen, og få bonus hver gang du handler i 250 kjente nettbutikker. For hver tredje krone du tjener, donerer StartShop én krone til Hjelpetelefonen. 

GAVER

Det finnes flere måter du kan støtte Hjelpetelefonen på:

Gi en gave

Start din egen innsamling

Donasjoner kan settes inn på Hjelpetelefonens konto: 2680 07 92532

Merk gaven "Hjelpetelefonen".

Du kan også støtte oss via Vipps. Trykk på "betal" og tast inn vårt Vippsnummer: 520401 i søkefeltet.

Vi er der for alle som trenger noen å snakke med.

Ring oss fra utlandet

Du kan nå Hjelpetelefonen på telefonnummer 0047 91 116 123 når du er i utlandet. Da gjelder vanlig mobiltakst i henhold til hver enkelt telefonleverandørs prisliste.

Lik oss på Facebook

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.