Velkommen til Hjelpetelefonen

Mental Helse sine svartjenester driftes fra ærverdige Frogner hovedgård i Skien. Den første av dialogtilbudene, Hjelpetelefonen, ble startet i 1992. Siden da har våre veiledere besvart anrop døgnet rundt, hele året. Det er gratis å ringe Hjelpetelefonen på telefonnummer 116 123. I tillegg til telefontjenesten, finner du også dialogtilbudene Sidetmedord.no, Samtalerom, Arbeidslivstelefonen og Kameratstøtte.no her. Mental Helse sine tjenester er for alle som trenger noen å snakke med eller skrive til. 

Sidetmedord.no er en tjeneste for deg som foretrekker å skrive, og kalles ofte for "dagboken som svarer". Veilederne svarer innen 48 timer, og to ganger i uken er det chat. Du kan også skrive med andre brukere på forumet, eller via private meldinger.

Har du et spørsmål i forhold til arbeid eller har du behov for noen å rådføre deg med angående en vanskelig situasjon på jobb? Ring 225 66 700 og drøft saken med en av våre rådgivere. Du kan også ta kontakt på epost, eller via chat hvis du foretrekker det.

Samtalerom er gruppesamtaler over telefon. Her kan du bli kjent med andre innringere i tilsvarende livssituasjon som deg selv. Deltakerne deler tanker og erfaringer, og gir hverandre støtte. 

Nettjenesten Kameratstøtte.no og Familiestøtte.no er et lavterskeltilbud for soldater, veteraner og deres familier. Kameratstøtte.no ble startet i september 2008, og er et samarbeid mellom Mental Helse og NVIO. 

Støtt Hjelpetelefonen

Spar penger samtidig som du støtter Hjelpetelefonen. Registrer deg gratis på startshop.no/hjelpetelefonen, og få bonus hver gang du handler i 250 kjente nettbutikker. For hver tredje krone du tjener, donerer StartShop én krone til Hjelpetelefonen. 

GAVER

Donasjoner kan settes inn på Hjelpetelefonens konto: 2680 07 92532

Merk gaven "Hjelpetelefonen".

Vi er der for alle som trenger noen å snakke med.

Lik oss på Facebook

Ring oss fra utlandet

Du kan nå Hjelpetelefonen på telefonnummer 0047 91 116 123 når du er i utlandet. Da gjelder vanlig mobiltakst i henhold til hver enkelt telefonleverandørs prisliste.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.