Kristian Hall

Kristian Hall er direktør i næringslivet og har skrevet boken Opp fra avgrunnen, som handler om å overvinne depresjon. Han har også en egen blogg, oppfraavgrunnen.no.

Foto: Bjørn Wad

Glad igjen! - et komplett program for å bli kvitt depresjon

La oss si det som det er. Noen ganger går livet til helvete. Noen dør, et forhold tar slutt, man opplever et traume, man mister jobben, økonomien går ad dundas, helsen hangler, man blir syk, man sliter med depresjon eller angst.

Kristian Hall: Til ungdommen fra en som snart er 40: Gi mer blaffen – og gå din egen vei!

Kristian Hall: Hvordan begynne ferden ut av depresjon

Kristian Hall: Deprimerte ser ofte det som er galt med seg selv og omgivelsene fremfor det som faktisk er bra.

Kristian Hall: For deprimerte kan ferier og høytider bety at nedstemtheten og smerten intensiveres. 

Kristian Hall: Etter tiår med utvikling av ulike samtaleterapi og medisiner har man stadfestet at det å skrive ned noe man er takknemlig for kan ha vel så stor effekt.

Kristian Hall: Det er meningsløst at depresjon skal være tabubelagt, når sykdommen er like vanlig som forkjølelse.

Kristian Hall: For å bli bedre, må man begynne å bevege seg igjen. Både bokstavelig talt, og metaforisk. Den deprimerte trenger en revolusjon.

Kristian Hall: Hvis man tenker en tanke mange ganger vil den bli en vane. Som når man lærer å sykle. Slik er det med angst og depresjon også.

Kristian Hall: Hvis du plages av negative automatiske tanker og reaksjoner, kan dette bli den beste investeringen du noen gang gjorde.

Kristian Hall: At vi mistet Nick Drake er en av grunnene til at jeg hater depresjon. At den stjal et tiår av livet mitt er en annen. Men heldigvis er det mulig å kvitte seg med den.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.