«Psykobloggen» fyller to år idag.

To år med videreformidling av livskunnskap og erfaringskompentanse.

I den anledning ønsker alle oss i Mental Helse å rette en stor takk til alle som har bidratt – det er dere som er «hjerte og sjelen» til «Psykobloggen».

«Psykobloggen» ble startet opp 19. februar 2015. Siden den tid har vi hatt privilegiet av å dele 317 blogginnlegg. Tekstene har skildret liv preget av psykiske helseutfordringer, med temaer som ensomhet, tvang og feilmedisinering. Andre temaer har omhandlet diagnoseproblematikk, menneskelige relasjoner og det å miste noen man er glad i. Det er mange som har hatt dårlig effekt og erfaring med behandlingen de har mottatt av offentlige og private aktører som tilbyr psykiske helsetjenester. Men heldigvis er det og noen tekster som trekker fram flinke folk i sektoren, mennesker som virkelig bryr seg, og som jobber annerledes, i positivt fortegn, enn det som er normen – de som ser hele menneske, og ikke bare en pustende diagnose. 

Kjære «psykobloggere» – tusen takk for alle deres bidrag. Dere er modige og kunnskapsrike. Dere bidrar til å hjelpe Mental Helse med å spre brukerkunnskap om psykisk helse til offentlige myndigheter, fagmiljøer, organisasjoner og opinion forøvrig (dere vet – de «friske»). Vi står sammen om jobben som må gjøres, med mål om å bedre forebygging og behandling av mennesker med psykiske helseproblemer.

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle som leser, liker og deler blogginnleggene – tomler opp.  

PS!

I framtiden håper vi på at det fortsatt vil strømme på med flere tekster, dikt og kronikker, ifra både etablerte og nye «psykobloggere».  

- Likeverd - Åpenhet - Respekt - Inkludering

Siste blogginnlegg

10. januar 2019

10. januar 2019

04. januar 2019

03. januar 2019

03. januar 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.