Når stemmen i hodet kommanderer.

Her er min historie om hvordan jeg nå takler mine kommanderende stemmer. 

Av Anonym

Det har vært vanskelig å finne ut hva som hjelper for meg. Og min måte å takle dette på behøver ikke å hjelpe for alle, men kanskje noen. Jeg vil også prøve å gi ikke-stemmehørende en liten innsikt i mine tanker og opplevelser av sykdommen. Ja, for jeg skjønner stort sett at det er en sykdom. 

Det jeg har erfart, er at den kommanderende stemmen vil gi seg eller dabbe av hvis jeg ignorerer den. Hvis man samler opp nok mot til å ignorere den. Litt sånn som å overvinne angst. Det kommer til ett punkt der angsten avtar eller faktisk blir helt borte hvis man står ut løpet. Akkurat sånn er det når jeg opplever kommandoer. Det er psykisk vondt i starten, men det går over.

Jeg har jobbet med dette lenge for meg selv, og det har gitt resultater. Stemmen kan komme med ondsinnet prat, som at hvis du ikke gjør som han sier, så vil noe fælt skje. Det er veldig vanskelig situasjon fordi jeg er redd for å miste kontrollen over meg selv, og gjøre noe jeg kommer til å angre på. Han vet akkurat hva han skal si for å skremme meg og gjøre som han sier. Men hvis jeg ikke gjør noe, uansett hvor mye stemmen maser og truer, så gir den opp til slutt. Jeg har gang på gang erfart at det skjer ingenting når jeg ignorerer den. Absolutt ingenting…

Takk for at du leser dette, det betyr mye for meg.

Siste blogginnlegg

10. januar 2019

10. januar 2019

04. januar 2019

03. januar 2019

03. januar 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.