Hei Erna Solberg

Jeg lurer bare på om du kan hjelpe meg med noe.

Av Thomas Hartweg

Du skjønner at etter at legen som opererte med i 2009/10 valgte å tenke utenfor boksen ikke ved en operasjon men ved to operasjoner ødela vedkommende mitt liv, har jeg problem med å bli tatt på alvor, av en offentlig etat i Norge.

Jeg gikk inn på sykehuset i 2009 som en lykkelig hardt arbeidende mann og i 2016 ble jeg uføre trygdet, i 2017 mistet jeg mitt hjem som konsekvens av de økonomiske problemene 7 mislykkede operasjoner skapte da jeg var for syk etter feilene til å arbeide. Og uten et eget hjem har jeg ingen mulighet til normalt samvær med mine barn. Jeg lever nå på campingseng på stua hos min mor og jeg er 47 år.

Tiltross for at Norsk pasientskadeerstatning (NPE) har erkjent ansvar for feiloperasjonene, trenere de alt fordi de mener mine skader ikke er varige.

Men NPE mener det er helt korrekt at NAV har tilkjent meg 100% varig uføretrygd....for de samme skadene NPE ikke mener er varige..

Jeg har som et resultat av mine somatiske skader utviklet psykiske lidelser, og jeg har mere enn 390 døgn ved psykiatrisk enhet de 3 siste årene, jeg vurderes som svært suicidal, jeg har forsøkt å avslutte mitt liv 2 ganger siden 2013.

Legene har etter 7 mislykkede operasjoner, sagt stopp på grunn av at risikoen for en forverring i mitt sykdomsbilde er så stor.

Så jeg blir aldri frisk, men det vil ikke NPE lytte til, de hører ikke på noen av mine 3 leger som uavhengig av hverandre har dokumentert for NPE at skadene er varige.

Hvor langt skal NPE får lov til å dra dette, før noen griper inn? Er de klar over hvilke konsekvenser deres arbeidsmetoder får for mennesker som allerede ligger nede?

Vi vet at det dør mennesker i pasientkø i Norge, men dette er jo noe dere har jobbet bra med, men om man går etter i sømmene tror jeg man vil oppdage at det dør mennesker i klage kø hos NPE også, dessverre. Mennesker som ikke klarer å sloss mere mot en vindmølle.

Det skal vel ikke være slik i verdens beste land, kan du være så snill å hjelpe meg og guttene, erstatningen vil aldri gjøre med frisk eller forandre noe i man hverdag, men etter at dette skjedde sitter jeg igjen med milliongjeld, husløs og lever fra hånd til munn.

Med erstatningen kunne jeg i hvert fall kvittet meg med sinte kreditorer og gitt barna et eget hjem, og vi kunne fått den samme forutsigbarheten i økonomien som vi hadde før 2009.

Det vil si før legen som opererte meg valgte å tenke utenfor boksen da vedkommende opererte meg.

Samtidig kan jeg kanskje etterhvert søke hjelp utenlands, men dette koster penger og det har ikke jeg.

Jeg har tilskrevet alle ledere og nestledere i de store politiske partiene i Norge nå, og vår egen ordfører 2 ganger på egen hånd samt at en venn av meg har kontaktet vedkommende, men jeg har ikke fått så mye som et komma tilbake.

Jeg ber deg om hjelp her, håper at du kan bidra slik at denne helt uverdige kampen jeg må føre får en ende, jeg kar sloss nå i 4 år nå, NPE kan aldri vinne denne kampen, noe de vet selv.

Og jeg er ikke alene om å føle deres uverdige arbeidsmetoder, det er mange tusen som meg.

Les gjerne min historie på www.jegerthomas.no/saken

Se også saken om meg som Kari Sørbø har laget om meg nå nylig, under min egen historie. Og alt jeg forteller deg kan vi dokumentere.

Samtidig vil jeg takke for den flotte jobben dere gjør for å opprettholde Norge som verdens beste land.

Det er en fin og viktig dag idag Verdensdagen for Psykisk Helse, og jeg har stor tro på deg og at du kan hjelpe oss, fordi dere tror på Norge, og dere tror på meg, så vær så snill jeg ber deg.

Takk for din oppmerksomhet.

Siste blogginnlegg

10. januar 2019

10. januar 2019

04. januar 2019

03. januar 2019

03. januar 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.