Godhet kommer i mange former

Hver eneste dag gjør du mye som er bra.

Av Malin Rysstad

Hver eneste dag gjør du mye som er bra, som du kanskje ikke tenker over, både små og store ting, både for deg selv, andre mennesker og kloden!

Hvis du tenker deg om så er faktisk mange av de tingene du gjør i hverdagen gjort med godhet til enten deg selv eller andre. For eksempel velger du å leve en sunn livsstil fordi du vet at det er bra for helsen din. Du smiler til ukjente i håp om at det kan være et lys i hverdagen. Du stiller opp for mennesker du er glad i, fordi du bryr deg. Du er hjemme og slapper av fordi du kjenner på at kroppen din trenger det. 

Det er ingen fasit på hva godhet er, og det du gjør for å være god mot deg selv, kan være helt forskjellig fra hva du gjør for å være god mot andre. 

Godhet kommer i mange former, det kan være alt fra kildesortering, en klem, et smil, en sms for å høre «hvordan har du det?», en treningsøkt, spise næringsrik mat, sove de ekstra timene kroppen din trenger, tilstedeværelse osv... Til og med det å tenke fine tanker om andre mennesker har en positiv innvirkning. Tankene dine kan ikke kjennes av andre, men du bevisstgjør deg selv på hva du ønsker for andre, og det fører til at du på sikt gjør gode handlinger for at de skal ha det bra.

Husk å minne deg selv på å se alt det du faktisk gjør av GODHET til deg selv og andre. Da vil du se at du er ganske bra 

Siste blogginnlegg

10. januar 2019

10. januar 2019

04. januar 2019

03. januar 2019

03. januar 2019

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.