Pengedryss til gode ideer for psykisk helse

Oddrun Hylland er prosjektleder for Helse og rehabilitering i Mental Helse. Hun lover tett oppfølging til alle som ønsker å søke om prosjektmidler fra ExtraStiftelsen gjennom Mental Helse. Foto: Silje-Carine Kikut Moen

Går du rundt med en idé til et lite eller stort prosjekt? Da kan Mental Helse hjelpe deg å søke om prosjektmidler fra ExtraStiftelsen Helse og Rehabilitering.

ExtraStiftelsen deler årlig ut over 200 millioner kroner til ulike prosjekter innen forebygging, rehabilitering og forskning. Søknader om prosjektmidler må gå gjennom frivillige, humanitære organisasjoner. Fristen for å søke gjennom Mental Helse, er 10. mai.

- Vi vil gjerne ha mange søknader om midler til prosjekter som handler om forebygging, rehabilitering eller forskning innen psykisk helse. Brukermedvirkning er sentralt i Mental Helse, derfor vil vi i vurderingen av søknader vektlegge prosjekter der dette er tatt med, sier Oddrun Hylland, som er prosjektleder for Helse og rehabilitering i Mental Helse.

Mange har allerede begynt å ta kontakt for å finne ut om prosjektet de ønsker å starte er relevant.

- Det er mulig å ringe oss for å få råd og veiledning. For å være behjelpelige i søknadsprosessen, så har vi blant annet utarbeidet en prosjektmal som kan gjøre arbeidet enklere, sier Oddrun Hylland, og lover tett oppfølging til alle som ønsker det.

Les mer om hvordan du kan søke her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.