Ny TV-serie skal gi håp

Anbjørg Sætre Håtun er en kjent programleder, som nå er klar med en ny TV3-serie om hvordan norske kjendiser har mestret sine livskriser. Foto: TV3

I morgen (tirsdag) er det premiere på programserien Det blir bedre på TV3, der Anbjørg Sætre Håtun intervjuer åtte norske kjendiser om deres livskriser og om hvordan de mestret dem.

Skuespilleren Lisa Stokke er en av dem som vil dele sine opplevelser med seerne. Hun ble mobbet i tenårene, noe som påvirket henne i lang tid.

-        Alle mennesker går igjennom noe i sitt liv som man ikke snakker så mye om siden, sier Lisa Stokke til Mental Helse.

Artisten og musikalstjernen håper at hennes åpenhet vil hjelpe andre som er eller har vært i samme situasjon.

Nettopp det er målet med serien. Det forteller programleder Anbjørg Sætre Håtun, som de fleste kjenner fra NRK-programmet Puls.

-    Jeg håper programserien kan være til ettertanke for, og gi håp og inspirasjon både til mennesker med hverdagslige utfordringer og til dem som står midt i en livskrise. Jeg håper at vi, gjennom å fortelle hvordan gjestene i programmet har mestret sine utfordringer, kan gi folk håp om at livet kan bli bedre. Jeg ønsker at serien vil gi folk et lysere fremtidsperspektiv på eget liv, sier Anbjørg Sætre Håtun.

Les hele intervjuet med Lisa Stokke og Anbjørg Sætre Håtun i Sinn & Samfunn nr. 4!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.