Ny portal for pårørende

Helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen lanserte i går en nye nettside for pårørende. Det skjedde på Veiledningsenteret for pårørende i Oslo, et landsdekkende, uavhengig og livssynsnøytralt senter drevet av Norske Kvinners Sanitetsforening, Oslo fylke.

Helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen lanserte i går en ny nettside for pårørende som lever i familier med rusproblemer eller psykisk sykdom.

Nettsiden vil gi pårørende en bedre oversikt over blant annet hvilke tilbud som finnes for pårørende, hvilke rettigheter de har og hva de kan forvente seg i møte med helsevesenet.

Lanseringen fant sted på Veiledningsenteret for pårørende i Oslo, hvor helseministeren også møtte pårørende Bjørn Ole Helliksen. Han har fortalt sin pårørendehistorie på den nye nettsiden.

- Mange pårørende er ikke kjent med at det finnes egne sentre og andre lavterskeltilbud som kan gi råd og veiledning. Et av målene med nettsiden for pårørende, har vært å samle informasjonen om hvor man kan henvende seg, sa Anne-Grete Strøm-Erichsen.

Les mer på regjeringen.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.