Mental Helse vil påvirke politikerne

12. september velges politikerne som skal sitte i by- og kommunestyrene og få sin plass i Oslo Rådhus (bildet) og alle andre Rådhus i landet de neste fire år. Mental Helse ønsker å bidra til at disse prioriterer lokalt psykisk helsearbeid.

Mental Helse er en landsdekkende brukerorganisasjon og vi har en unik mulighet til å få en helhetlig oversikt over hvordan lokalt psykisk helsearbeid fungerer sett fra et brukerperspektiv. Vi har blant annet gjennomført en spørreundersøkelse i våre lokal- og fylkeslag som besvarer akkurat det. Her kommer det frem nyttig informasjon som Mental Helse skal synliggjøre i tiden fremover.

12. september 2011 er det kommune- og fylkestingsvalg. Mental Helse vil i den anledning jobbe for å sette våre saker på den politiske dagsorden, fordi helsefremmende tiltak og satsing på gode psykiske helsetilbud er et viktig ansvarsområde for politikerne som blir valgt inn i by- og kommunestyrene. De kan gjøre en forskjell.

Som et bidrag til at Mental Helses lokal- og fylkeslag får enda flere verktøy å bruke i valgkampen, blir det i disse dager sendt ut en informasjonspakke til lagene som er satt sammen av ulikt innhold. Alt med tanke på å styrke muligheten for at Mental Helse skal være synlig lokalt.

Lokalpolitikerne skal merke at Mental Helses representanter har kunnskap som politikerne har nytte av. Politikerne skal skjønne at det lønner seg å prioritere psykisk helse. Det er faktisk noe av det viktigste de gjør, for vi har alle en psykisk helse.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.