Samler inn penger til Mental Helse uansett

Dersom Team Joddski skulle gå ut som seierherrer fra Det store korslaget, er Mental Helse sikret midler. Etter forrige helgs spennende korslagavstemning, tar teamet ingen sjanser. Nå har de opprettet de en konto i Nordlandsbanken med oppfordring til næringsliv og privatpersoner om å gi sitt bidrag.

- Vi ønsker å forsikre oss om at Mental Helse i Bodø får penger uansett hvordan det går med oss. Å gi penger til Mental Helse er ikke noe vi har funnet på bare for å ha et godt formål å komme opp med. Dette er en sak vi brenner for, og vi har allerede fått bidrag fra aktører i Bodøs næringsliv, blant annet Nordlandsbanken, sier Jørgen Nordeng fra team Joddski til Nordlandsavisa.

- Kjempebra, dette kommer godt med, og vil slå positivt ut for brukerne. Vi skal lage en god plan for midlene, noe vil blant annet gå til en markering av Mental Helse Nordlands 30 års jubileum, sier en hoppende glad Beate Sørvik Hansen, lokallagsleder i Mental Helse Bodø. Lokallaget har også fått flere nye medlemmer i kjølvannet av Joddskis positive omtale av Mental Helse.

- Nå håper vi på flere bidrag, slik at Mental Helse i Bodø får den støtte de trenger, uavhengig av om vi vinner eller ikke. Og om vi vinner 500.000 i tillegg er dette bare bonus, vi tviler ikke et sekund på at Mental Helse finner noe å bruke dette på, sier Nordeng.

Nyskrevet låt
Team Joddski vil lansere en nyskrevet låt i fredagskveldens utgave av TV2’s program ”Det store korslaget” klokka 19.30

- Vi har ingen planer om å ryke ut, så den problemstillingen forholder vi oss ikke til før klokken fem på ni på fredag, sier Jørgen Nordeng  til TV2. Han mener den nye låten til Joddski er melodiøs nok til å funke i Korslaget, og refrenget har han tro på at mange skal kjenne litt igjen.

- Refrenget er basert på en låt fra Tramteateret som gikk som en serie i Halvsju på NRK på 80-tallet. Derfor håper vi at folk skal kjenne den igjen, sier han og legger til at de nå har øvd den inn med koret og at det høres veldig bra ut.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.