Nye koster for Verdensdagen

Verdensdagen for psykisk helse har fått to nye medarbeidere, Torodd Eriksen som koordinator, og Hanne Cathrine Gullerud som prosjektmedarbeider. Truls Bjaaland har vært koordinator for Verdensdagen fra 2003, men gikk fra 1. desember gikk over i ny stilling i Mental Helse. I den forbindelse har Mental Helse rekruttert nye folk til å bringe verdensdagsarbeidet videre.

Torodd Eriksen er 36 år og kommer til Skien og Mental Helse fra Kirkenes og journalistjobb i avisen Finnmarken. Før han ga seg journalistikken i vold var han kultursjef i Sør-Varanger kommune. I tillegg har han vært prosjektleder for ulike kulturprosjekter og jobbet som organisasjonssekretær i Lærerforbundet.

Unik suksesshistorie 

- Jeg er veldig imponert over den jobben som har vært gjort med Verdensdagen de siste årene. Det er en unik suksesshistorie. På få år har Verdensdagen i realiteten gått fra ingenting til å bli en av de mest vellykkede og omfangsrike nasjonale helsekampanjene, sier Eriksen.

Hanne Cathrine Gullerud er 27 år og jobbet som filmverkstedsleder på aktivitetshuset Volt og lærer før hun begynte i Mental Helse. Hun er utdannet medieviter og har bred erfaring med strategisk informasjonsarbeid. Hun har bodd, jobbet og studert i Australia i fem år.

- Jeg har allerede jobbet her noen uker og det har vært veldig interessant å lære organisasjonen bedre å kjenne. Mental Helse har mange prosjekter på gang og det sitter mye kompetanse i organisasjonen, sier Gullerud.

De første ukene har Gullerud brukt til å gå gjennom evalueringer og rapporter fra tidligere års verdensdager. Nå gleder hun seg til å ta fatt på neste års prosjekt.

Opprettholde og finpusse

- Tiden fram mot nyttår blir meget travel. Det er mye som skal på plass på kort tid. Men jeg er en person som liker høyt tempo, så det er egentlig bare moro, sier Gullerud.

- Vår største utfordring er å opprettholde og finpusse de kvalitetene som allerede finnes i Verdensdagen, ikke minst ute hos fylkeskontaktene og de lokale arrangørene. For tiden jobber vi hardt med å definere tema, satsningsområder og budsjett for neste års aksjon i samarbeid med Helsedirektoratet, sier Eriksen.

Opprettet: 01.12.2008 | Sist endret: 01.12.2008

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.