Undersøkelse blant pårørende til mennesker med psykiske lidelser

På oppdrag fra Oslo kommune Helse- og velferdsetaten og i samarbeid med Landsforeningen for Pårørende innen Psykiatri Oslo (LPP Oslo) gjennomfører Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) en undersøkelse blant pårørende til personer med psykiske lidelser i Oslo. Undersøkelsen videreformidles nå også gjennom Mental Helse. Undersøkelsen vil kartlegge hvordan pårørende opplever Oslo kommunes tjenestetilbud til personer med psykiske lidelser.

Det er viktig for oss at så mange som mulig besvarer undersøkelsen slik at man skal kunne danne seg er riktig bilde av hvordan du som pårørende opplever tjenestetilbudet. Enhver enkeltbesvarelse, også din er viktig. Resultater fra undersøkelsen skal blant annet kunne bidra til videreutvikling av tjenestetilbudet til personer med psykiske lidelser. Det vil ta cirka 20 minutter å besvare spørreskjemaet.

Spørreskjemaet er anonymt og er utviklet i samarbeid med Personvernombudet for forskning, Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste A/S.

Hvis du vil få tilsendt spørreskjema og ferdigfrankert svarkonvolutt kan du kontakte LPP Oslo på eller på tlf. 22 49 19 22

Vi ber om at skjemaet returneres innen uke 45 2007.

Har du noen spørsmål i forbindelse med denne undersøkelsen, kan du ta kontakt med prosjektleder Angelika Schafft på tlf: 23 36 92 00 eller på

mail: angelika.schafft@afi-wri.no

Opprettet: 31.10.2007 | Sist endret: 05.12.2007

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.