Regionsekretærene samlet i Skien

Noen nye og noen gamle - torsdag og fredag sist i oktober var Mental Helses regionsekretærer samlet i Skien. Hensikten var å ønske nyansatte regionsekretærer velkommen, samt å kombinere dette med samling for nettverkskontaktene for Hjelpetelefonen.

- Vi har fått tre nye regionsekretærer i Mental Helse, én av disse riktignok i et vikariat for vår regionsekretær i Oslo, forteller leder for regionsekretærene, Aslaug Timland Dale.

Regionsekretærene dekker nesten hele Norge

Mental Helse har nå regionsekretærer som dekker alle landets fylker, minus Hordaland. Med sist ansatte Marit Gavppi er også Tromsø og Finnmark innlemmet i regionsekretærordningen. Gavppi har kontor i Alta og jobber i 50 prosent stilling.

Hvor jobber regionsekretærene?

Regionsekretærene er administrasjonens forlengede arm ut i landet. For Nordland jobber Arne Arntzen som ble ansatt i september, og jobber i 50 prosent stilling. Arntzen har kontor i Bodø.

Kirsten Helene Paasche er regionsekretær i 80 prosent stilling for Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag med kontor i Stjørdal. Sølvi Hagen har en 100 prosent stilling som regionsekretær for Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane og Oppland – med kontor i Molde. For Oslo er Siri Bråtane regionsekretær ansatt i full stilling, men for tiden i svangerskapspermisjon. I hennes vikariat har nylig Astrid Figved tiltrådt. Regionene Buskerud, Vestfold, Østfold, Hedemark og Akershus dekkes av regionsekretær Barbro Aas, også i 100 prosent stilling. Regionsekretær helt i sør, Torill Horpestad, har ansvaret for fylkene Rogaland, Aust- og Vest-Agder. Hun jobber også i 100 prosent stilling med kontor i Stavanger.

- Regionsekretærene satt stor pris på å få møte gamle og nye kollegaer. Slik skjer ikke ofte, naturlig nok fordi vi er spredt over hele landet, forteller Timland Dale. Ledende regionsekretær har sin kontorplass i Skien, på Frogner Hovedgård hvor hovedadministrasjonen holder til.

Mental Helses regionsekretærer har også en oppgave som kontaktpersoner for Hjelpetelefonen. Oppholdet i Skien ble derfor kombinert med Hjelpetelefonens samling for hjelpetelefonkontakter.

Opprettet: 30.10.2006 | Sist endret: 31.10.2006

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.