Pengepremie til bedrifter som inkluderer psykisk syke på arbeidsplassen

Rådet for psykisk helse skal premiere to bedrifter som har utmerket seg ved å legge til rette for psykisk syke i bedriften. Du kan nominere din egen arbeidsplass, og forslagsfrist er 7. november. Vinnere får 50.000 kroner hver. - Tiltak som dette vil skape større åpenhet om psykisk syke som ønsker seg arbeid og en mer meningsfull hverdag, men møter stengte dører i arbeidslivet, sier daglig leder for Arbeidslivstelefonen Grace Beathe Mathisen. Konkurransen er en den av konferansen "Verdt en jobb" i Oslo 5. og 6. desember 2005.

For å delta "Jobb for livet konkurransen 2005" heter det fra Rådet for psykisk helse: Har din arbeidsplass har gjort en spesiell innsats for å inkludere en psykisk syk kollega?

Konkurransen er sammen med konferansen en del av en uke i desember hvor Rådet for psykisk helse retter mye oppmerksomhet mot arbeid og psykisk helse.

Rådet for psykisk helse skal premiere to bedrifter som har utmerket seg ved å legge til rette for psykisk syke i bedriften i hel- eller deltidsstilling. Du kan nominere din egen arbeidsplass til denne prisen. Juryen skal kåre to vinnere som får 50.000 kroner hver. Pengene skal brukes til å fortsette arbeidet for å legge til rette for rehabilitering av psykisk syke arbeidstakere i 2006. Virksomheten skal levere en rapport med beskrivelse og erfaringer med tiltakene som er gjennomført i løpet av året, og må være villige til å dele erfaringene av arbeidet med inkludering og rehabilitering gjennom media.

Arbeidsplassen kan nomineres til konkurransen av medarbeidere eller andre som har lagt merke til virksomhetens rehabiliteringstiltak.

Gi en begrunnelse av forslaget ditt med en kort beskrivelse av hva virksomheten har gjort i forhold til rehabilitering sammen med navn, telefonnumre og informasjon om to kontaktpersoner i virksomheten.

Alle bedrifter innen offentlig og privat sektor med to eller flere ansatte kan søke.

Forslagsfrist: Nominasjonene må være mottatt av Rådet for psykisk helse senest mandag 7. november. Forslaget kan sendes på e-post eller brev til: Rådet for psykisk helse, postboks 8890 Youngstorget, 0028 Oslo.

- Arbeidslivstelefonen oppfordrer til å delta i konkurransen. Ved å sette fokus på det å slite psykisk i arbeidslivet jo mer akseptabelt og trygt vil det oppleves å snakke om dette på egen arbeidsplass, sier daglig leder for Arbeidslivstelefonen Grace Beathe Mathisen. Hun håper konkurransen vil motivere til å bli mer aktiv med å inkludere de som blir ekskludert i arbeidslivet.

Opprettet: 24.10.2005 | Sist endret: 24.10.2005

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.