2000 samtaler ved Telefon for Arbeidslivet!

Telefon for Arbeidslivet passerte i dag 2000 samtaler. Siden oppstart i april 2002 har det ringt jevnt og trutt til telefonen, som er et samarbeidsprosjekt mellom Mental Helse og Arbeidstilsynet. I dag hadde prosjektleder Bente Tangen samtale nr 2000! Antall innringere som har alvorlige problemer i forhold til mobbing, trakassering og utstøtelse fra arbeidslivet øker.

Telefon for Arbeidslivet skal være et lavterskeltilbud, og hit ringer folk om både små og store problemer i arbeidslivet, sier prosjektleder Bente Tangen. I kategorien små problemer plasserer jeg spørsmål om lønn, overtid, feriepenger mm, mens i kategorien alvorlige problemer plasseres mobbing, trakkasering og utstøtelse. Vi registrerer altså, desverre, en økning i henvendelser om sistnevnte, sier Tangen videre.

Telefon for Arbeidslivet har vært grundig evaluert at Econ Analyse- her blir tjenesten betegnet som en suksess. Likevel er fremtiden til Telefon for Arbeidslivet svært usikker.Prosjektperioden går ut om to måneder.

-Vi har søkt Arbeids-og Administrasjonsdepartementet om videreføring av Arbeidslivstelefonen for tre nye år, men vi venter fortsatt på svar, sier Bente Tangen.

Telefon for Arbeidslivet, 815 44 544, er åpent mandag-fredag.

For mer informasjon: se www.arbeidslivstelefonen.no

Opprettet: 21.10.2004 | Sist endret: 25.06.2006

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.