Arbeidsgruppa i Notodden får hederspris

Arrangementsansvarlig Mette Kaarstein i Notodden kommune mottar i dag Kreativitetsprisen av prosjektleder i Verdensdagen Rikke Philippi. (foto: Silje-Carine Kikut Moen)

Arbeidsgruppa i Notodden kommune i Telemark er tildelt Kreativitetsprisen for 2011. Kreativitetsprisen er en hederspris og en offisiell erklæring på at arrangørene gjør en fantastisk jobb med sine arrangementer.

Prisen deles ut i dag. Medlemmer av arbeidsgruppa og ordfører Jørn Christensen vil være tilstede på markeringen. Der vil de motta et kunstverk, Kilden av Anne Kristin Thorsby, samt heder og velfortjent skryt av Rikke Philippi, som er prosjektleder i Verdensdagen for psykisk helse.

Hva gjorde Notodden til Kreativitetspris-vinnerne for 2011?

- Notoddens arbeidsgruppe mottar prisen fordi Arbeidsgruppa klarte å markere Verdensdagen for psykisk helse med brask og bram. Med 1.200 skoleelever som deltok i flash mob-dans, konsert, yrkesveiledning og kinoforestilling var dette uten tvil årets mest nytenkende arrangement. Hele byen var preget av markeringen, og det vakte stor oppmerksomhet, sier prosjektleder Rikke Philippi i Verdensdagen for psykisk helse.

Notodden kommune har arrangert Verdensdagen for psykisk helse i rundt 10 år.

-  Det er en veldig stor ære for oss at alt arbeidet vi har lagt ned i å skape flotte arrangementer blir lagt merke til på denne måten. Det er en pris til alle i kommunen, sier arrangementsansvarlig Mette Kaarstein i Notodden kommune.

Gjengen er allerede i gang med å planlegge årets Verdensdagen for psykisk helse. De deltok på dialogkonferansen i Bø i Telemark i slutten av februar og det jobbes for å få en fortsatt bred satsing på psykisk helse og Verdensdagen i Notodden kommune.

I forbindelse med den nye samhandlingsreformen ønsker Verdensdagen for psykisk helse 2012 å øke kunnskapen om lokale helsefremmende tiltak, og å løfte fram noe av det som bidrar til god folkehelse. Årets kampanjenavn er : ”Vær med! Spre kunnskap og snakk sammen”.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan markere Verdensdagen for psykisk helse, gå til www.verdensdagen.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.