Kurs

Et av de viktige satsingene for Mental Helse er å ha et godt og aktivt miljø for kurs og opplæring i alle deler av organisasjonen. Vi skal ha en god og bærekraftig utvikling til beste for medlemmene og for å nå våre mål. Mental Helse tilbyr kurs for medlemmer, tillitsvalgte og andre interesserte. På denne siden legger vi ut nyheter om kurs og opplæring i organisasjonen.

Tony Pritchard-Davies er medlem i Mental Helse, og han representerer et godt eksempel på hva medlemskap i vår organisasjon betyr for folk.

Fotokurs for eksempel. Funkis har sendt oss et skriv som minner oss på at navnet på et kurs vi skal holde kan ha betydning for om vi får deltakere og også for omdømmet til studieforbundet og egen organisasjon.

Studiearbeid og studieaktiviteter i Mental Helses lokal- og fylkeslag er voksenopplæring i praksis. Når lagene driver kursvirksomhet i forbindelse med planlegging av årsmøter, medlems eller temamøter, eller som enkeltstående kurs, gir dette økt kunnskap og læring for deltakerne.

Når du blir valgt til studieleder i et fylkeslag, er det ikke alltid lett å få oversikt over hva vervet innebærer. Derfor ble det i 2011/2012 utarbeidet retningslinjer for studieledere i Mental Helse.

Retningslinjer for studieledere

Å være ny studieleder i et fylkes- eller lokallag, kan by på utfordringer. Retningslinjene som Mental Helse har laget kan hjelpe deg. Les mer og last ned retningslinjene her.

Kontaktperson for kurs- og opplæringsutvalget

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.