Vestfold

Vellykket helgetur til Kragerø

Det var 51 glade medlemmer som dro på tur fra lørdag 30. til søndag 1. juli, forteller Turid Bakken, som var fylkesstyrets ansvarlige for turen.

Turen startet fra Tønsberg og kjørte til Porsgrunn og utsalget til Porselensfabrikken. Når deltagerne hadde handlet fra seg gikk turen videre til Lasses Kafe og det ble servert en nydelig lunsj.  Tilbake i bussen, gode og mette, gikk turen til Kragerø for å ta byen i øyesyn.  Deretter bar det til Stabbestad og hotellet Kragerø Resort.  Vel installert på rommene var det litt tid til å bese området og med hotellets beliggenhet var det flott utsikt.  Hotellet har bade- og spa avdeling og den var det noen som benyttet.  Middagen var buffet av havets delikatesser, noe som falt i meget god smak.  Etter middagen satt vi oss litt ut, forteller Turid Bakken og der kom Gaute Ormåsen som skulle synge i et bryllup.  Når han hadde gjennomført det kom han og satte seg sammen med oss og prata og klimpra på gitaren. 

Et minne for livet for mange.  På bildet er fra venstre Bodil Wilhelmsen, Gaute Ormåsen og Turid Bakken.

Etter en god frokost var det på tide å reise fra Telemark og mot Vestfold igjen.  Turen gikk på småveier oppover og til slutt stoppet bussen i Helgeroa og det ble servert lunsj, dessert og kaffe på Sydvesten.  Trond Terjesen i UNI buss fikk oss trygt tlbake til Tønsberg på ettermiddagen og alle sa takk for en fin tur og GOD SOMMER, forteller Turid Bakken. 

Organisasjonsrådgivere

Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane, Aust-Agder og Vest-Agder 

940 93 662

Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold og Telemark. 

901 02 844

Møre og Romsdal, Trøndelag, Hedmark og Oppland 

976 86 279

Oslo, Nordland, Troms og Finnmark

00 39 492

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.