Vestfold

Nyheter

Årets årsmøte gjennomføres på Grendehuset i Holmestrand tirsdag 25. april.

Det ny valgte fylkesstyret foreviget med Holmestrands fjorden som bakteppe. Fra venstre: Fylkesleder Solfrid Fevang, Inger Jensen, Birgit Skoglund, Mette Gropen Halvorsen og Hedda Abel.

I år går turen med buss til Staand Hotell i Vrådal 26.  27. september.  Påmelding på telefon til Turid Bakken, tlf. 413 00 283 etter 22. juni og det er først til mølla prinsippet som gjelder.  Bussen kjører fra Kopstadkrysset via Tønsberg Jernbanestasjon og til Fokserød og "plukker opp" deltagere.  Les invitasjonen i vedlegget. 

Det nærmer seg årsmøtet og dokumentene er klare og finnes i artikkelen.

Sandefjord Bibliotek arrangerer åpent møte hvor tema er "Litteratur som kilde til innsikt og forståelse."  Møtet er i samarbeide med Mental Helse Vestfold.

I desember starter Mental Helse med eget radioprogram i Scandiradioen.  Radiokalnalen er en nett radio og sendingen kan lyttes til over hele verden.

Det var 51 glade medlemmer som dro på tur fra lørdag 30. til søndag 1. juli, forteller Turid Bakken, som var fylkesstyrets ansvarlige for turen.

Fylkesstyrets vår samling for lokallagene ble avholdt på Holmestrand Fjordhotell

Fylkeslaget innviterer medlemmene på sommertur og det er "først til mølla" prinsippet som gjelder for påmelding - vær rask!

Fylkesstyret inviterte med tillitsvalgte fra lokallagene til sitt arbeidsseminar.

Fylkeslaget inviterte til høstens lokallagssamling på Gavelstad Hotell i Svarstad. Temaet for helgen var "Samhandlingsreformen".

På den årlige erfaringskonferansen for Dagsenterne i Vestfold var det samlet rundt 60 personer med tilknytning til Dagsenterene. Dagen åpnet med kultur og det var Lars Martin Myhre som underholdt forsamlingen. Det var en god start på dagen.

Tema for årets konferanse var Brukermedvirkning.

Det var  6 deltagere fra fire av lokalalgene i Vestfold som hadde tatt turen til fylkeskontoret i Drammen for å delta på kurset i web - publisering.

I sommer fikk Mental Helse nye nettsider og det er mye som skal på plass og det har tatt tid og nå er tida inne for opplæring av tillitsvalgte.

Organisasjonsrådgivere

Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane, Aust-Agder og Vest-Agder 

940 93 662

Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold og Telemark. 

901 02 844

Møre og Romsdal, Trøndelag, Hedmark og Oppland 

976 86 279

Oslo, Nordland, Troms og Finnmark

00 39 492

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.