Trøndelag

Valgkomiteen ønsker forslag på kandidater

Vi er kommet i gang med 2016, og det betyr tid for årsmøter i lokallagene og etter hvert også i fylkeslaget. Valgkomiteen i fylkeslaget oppfordrer medlemmene og lokallagsstyrene til å komme med innspill på aktuelle kandidater til styret i fylkeslaget. I tillegg er det landsmøte i 2016, og det trengs tre delegater der fra Nord-Trøndelag.

Fylkeslagets styre består av fem medlemmer. I tillegg har Mental Helse Ungdom en representant i styret med tale- og forslagsrett. På vårens fylkesårsmøte skal det velges leder, to styremedlemmer og tre varamedlemmer. I tillegg skal det velges tre delegater med vararepresentanter til landsmøtet som avholdes høsten 2016.

Har du forslag på kandidater? Ta kontakt med formann i valgkomiteen, Trond-Ivar Andreassen, på tlf-nr 934 27 952. Komiteen må ha forslagene innen den 15.februar for det videre arbeidet fram til fylkesårsmøtet. På fylkesårsmøtet er det mulig med benkeforslag, men da må den som fremmer forslaget ha spurt kandidaten på forhånd om han/hun er villig til å stille til valg. For å stille til valg må selvfølgelig medlemskontingent være betalt.

Mer informasjon om fylkesårsmøtet vil komme fra styret i fylkeslaget.

Protokoll fra fjorårets fylkesårsmøte finner du nederst i nyhetssak her: http://www.mentalhelse.no/fylkes-og-lokallag/nord-troendelag/nyheter/vellykka-aarsmoetehelg

Organisasjonsrådgivere

Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane, Aust-Agder og Vest-Agder 

940 93 662

Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold og Telemark. 

901 02 844

Møre og Romsdal, Trøndelag, Hedmark og Oppland 

976 86 279

Oslo, Nordland, Troms og Finnmark

00 39 492

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Velferdsmidler 2019 / rapportering 2018

Frist for søknad og rapportering er 15. mars. Bruk disse skjemaene:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.