Trøndelag

Mental Helse Oppdal

Med mål om å bidra til bedre mental helse, ønsker vi i Mental Helse Oppdal, å hjelpe til å fylle hverdagen for våre medlemmer og innbyggere i Oppdal og omegn, med noe meningsfylt og engasjerende. 

Mental Helse Oppdal arrangerer forskjellige aktiviteter og sosiale sammenkomster gjennom året, med mål om å gi alle en mulighet for et samlingspunkt og sosial interaksjon. For eksempel åpen dag i høytider og tilstelninger enkelte lørdager.

Vi håper først og fremst å treffe medlemmene i Mental Helse Oppdal, men vi ønsker også å være tilgjengelig for pårørende og andre i Oppdal.

Kontaktinfo

Kontaktperson:
Eirin Yvonne Eriksen 
Sunndalsvegen 691
7343 Vognill
Mob.: 980 08 665  

Org.nr.:
993 257 125 
Kontonr.: 
4266 39 32149

Organisasjonsrådgiver:

976 86 279

Organisasjonen Mental Helse:

Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte.

Gjennom politisk påvirkningsarbeid, folkeopplysning og formidling av brukererfaring, jobber vi for økt åpenhet, bedre forebygging og behandling av psykiske helseproblemer.

Dette er vi opptatt av å følge opp i vårt lokallag. Vårt lokallag har vært i drift siden 2007. Vi har hele veien forsøkt å finne på aktiviteter og arrangere ulike turer som kan være interessant for våre medlemmer, samt at vi også ønsker at disse skal nå ut til personer som kan tenke seg å møtes for uhøytidelig sosiale sammenkomster.

Alle personer har en fysisk- og en mental helse, den fysiske helsen er lettere å forholde seg til,  vi opplever ofte at den mentale helsen er mer tabu-belagt, og vanskeligere å forholde seg til. Du kan ha en god mental helse, men likevel føle deg ensom med lite mestringsfølelse, like gjerne som du kan ha en mental uhelse, og likevel føle mestringsfølelse. For oss frivillige i Mental Helse Oppdal er det viktig å presisere at vi ikke har  fokus på en psykisk uhelse,psykiske lidelser/diagnoser.  For oss er det viktig at vi kan få til en møteplass/møte arena som er et supplerende tilbud til aktiviteter som finnes i kommunen vår, du kan delta i lag med oss uten å måtte fortelle hva du har av utfordringer eller diagnose. Vi ønsker bare at du skal kunne være deg selv, og samtidig delta sammen med oss og oppleve fellesskap. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.