Trøndelag

Mental Helse Trøndelag

Mental Helse Trøndelag ble en realitet gjennom sammenslåing av våre to fylkeslag i Trøndelag. Fylkeslaget har kontor på Steinkjer, samlokalisert sammen med FFO og andre interesseorganisasjoner. Fylkesstyret har ansatt en sekretær i 50% stilling som har arbeidsdager på kontoret tirsdager og torsdager fra kl. 09:00-16:00.(tirsdag i partallsuker 9.00-13.30) Telefon-tid: kl. 09.00-13.30 tirsdag og kl. 09.00-16.00 torsdag. 

Dette ble et historisk årsmøte. Pga sammenslåingen av de to trøndelagsfylkene, må også vi som organisasjon slå sammen våre to fylkeslag. Første skritt mot sammenslåing, ble vedtatt på årsmøtet den 07.04.18. 

Det nærmer seg det som ser ut til å bli Mental Helse Nord-Trøndelag sitt siste ordinære årsmøte. Sakspapirene er klare, og dere finner de i denne artikkelen.

Årsmøtet blir i år på Snåsa hotell, og dato er lørdag 07.04.2018. Vi starter kl. 10.00

For å være stemmeberettiget, og valgbar til styreverv, må kontingenten for 2018 være betalt. Ved nylig innbetaling, ta med kvittering fra nettbank. Mental Helse Ungdom er også invitert, og de som har betalt tilleggskontingent til hovedorganisasjonen, er stemmeberettiget til vårt årsmøte.

Gode opplevelser i naturen og ha det fint sammen i trygge omgivelser - det er det Namdalsfestivalen handler om. Dette året inviteres det bredt i hele Trøndelag, blir du med?

Velkommen til folkeopplysningsmøte om psykose.

Mental Helse Nord-Trøndelag vil invitere sine medlemmer med på tur i september. Vi håper på en hyggelig tur i historiske omgivelser på Falstad og Tautra.

Mental Helse Nord-Trøndelag hadde kurs- og årsmøtehelg den 25.-26. mars. Vi var samlet på Tingvold hotell på Steinkjer, og syv lokallag var representert. De til sammen nesten førti deltakerne hadde en innholdsrik helg. Lørdag var det psykisk helse i alle aldre, som var tema. 

Årsmøtet er avholdt, og den underskrevne protokollen er klar.

Da er sakspapirene til årsmøtet klare.

Da er programmet for kursdelen av årsmøtehelga klar. Det blir i år fokus på psykisk helse i ulike aldre.

Det nærmer seg årsmøte i Mental Helse Nord-Trøndelag. Her er innkallingen, med saksliste og datoer for frister som er gjeldene i henhold til vedtektene.

Det nærmer seg årsmøtet, og i følge vedtektene skal saksliste med vedlegg, være tilgjengelig for alle medlemmer senest to uker før årsmøtet. 

Vi er kommet i gang med 2016, og det betyr tid for årsmøter i lokallagene og etter hvert også i fylkeslaget. Valgkomiteen i fylkeslaget oppfordrer medlemmene og lokallagsstyrene til å komme med innspill på aktuelle kandidater til styret i fylkeslaget. I tillegg er det landsmøte i 2016, og det trengs tre delegater der fra Nord-Trøndelag.

Mental Helse Nord-Trøndelag har gleden av

å invitere til kurs- og årsmøtehelg 12.-13. mars.

Tirsdag 17.november var Mental Helse samarbeidspartner med høyskolen i Nord-Trøndelag når psykisk helse og studentliv var tema på alle fire campusene i fylket. På Levanger og Stjørdal hadde psykologspesialist Tore Aune foredrag om prestasjonsangst. Fylkeslaget støttet aksjonsdagen gjennom midler søkt fra ExtraExpressen.

Vi i Mental Helse Nord-Trøndelag skal, i samarbeid med Ettervernskontoret Innherred, avholde en fagdag om rus og psykiatri. Dette blir den 09.11.15, kl. 10.00-15.30, og vi samles på Tingvold hotell på Steinkjer.

"Se hverandre - kast maska".

Velkommen til en spennende dag i Dampsaga kulturhus, Steinkjer. 

Lørdag møttes medlemmene i Nord-Trøndelag til kultur- og velferdshelg på Inderøy.
Været og værmeldingen for helga var ikke det beste, men når over 40 medlemmer skinner som sola gjennom helga spiller ikke litt regn noen rolle.

Fylkeslaget inviterer til velferds- og kulturhelg til vakre Inderøy lørdag 19.-20.september.
Det blir overnatting på Jægtvolden Fjordhotell og guiding rundt på Inderøy lørdag og søndag.

Kontaktinfo

Leder:
Veronika Kjesbu 
mob.: 906 63 899

Nestleder:
Anna Elise Opheim
mob.: 920 30 361

E-post:

Telf.: 992 35 100
Fylkessekretær: Kristine Bjoner

Postadresse:
Sjøfartsgata 3,
7714 Steinkjer 

Org.nr.: 
987 588 802
Kontonr.: 
4400 237 4622

Organisasjonsrådgiver:
 
976 86 279

Organisasjonsrådgivere

Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane, Aust-Agder og Vest-Agder 

940 93 662

Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold og Telemark. 

901 02 844

Møre og Romsdal, Trøndelag, Hedmark og Oppland 

976 86 279

Oslo, Nordland, Troms og Finnmark

00 39 492

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Velferdsmidler 2019 / rapportering 2018

Frist for søknad og rapportering er 15. mars. Bruk disse skjemaene:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.