Sør-Trøndelag

"Voksen, men ung"

Her skal unge voksne mellom 18 og 35 år kunne komme og treffe andre i samme fase av livet. Informasjon om aktivitetene framover finner du under mappen "aktiviteter" på venstre side av skjermen.

Aktivitetsleder

Cathrine Haltstrand

 

I mars 2015 ble Cathrine Haltstrand ansatt som ny prosjektkoordinator i Mental Helse Sør-Trøndelag. Oppgavene er å tilrettelegge for at unge voksne skal kunne ha et sted å møtes i omgivelser som føles trygge. Et sted de kan være seg selv fullt ut og bli akseptert for den de er. Mange kommer tilbake uke etter uke for å prate, spille kort eller lage mat. Ifølge Cathrine sitter også galgenhumoren løst mellom veggene.

Hun er 29 år, født på Stavne i Trondheim og utdannet barne-og ungdomsarbeider. I tillegg har hun mottatt lønnsslipper både fra butikker, sykehjem og barnehager. Felles for yrkeserfaringene er at det dreier seg om å omgås mennesker i ulike kategorier og situasjoner.- Jeg har alltid vært glad i folk. Jeg kan ikke tenke meg noe annet enn å ha en jobb som omfatter andre mennesker.

Cathrine jobber 20% og er tilgjengelig på tlf 94160677, onsdager fra 14:00 - 21:00. Man kan også sende en mail til voksen.men.ung@gmail.com

Kontakt informasjon :

Telefon: 94160677

Mail :  voksen.men.ung@gmail.com

Facebook gruppe : Voksen, men ung - et aktivitetstilbud for unge voksne

                                                                  

                                                                  

                                             

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.