Sør-Trøndelag

"Voksen, men ung"

Her skal unge voksne mellom 18 og 35 år kunne komme og treffe andre i samme fase av livet. Vi har åpent treff hver onsdag fra kl.18-21 på Kafe No.19 i Fjordgata 19. Informasjon om aktivitetene framover finner du under mappen "aktiviteter" på venstre side av skjermen.

Her publiserer vi hvilke aktiviteter som er planlagt framover, uten om våre faste onsdagstreff kl.18:00-21:00 i fjordgata 19, 7010 Trondheim

Aktivitetsleder

Cathrine Haltstrand

 

I mars 2015 ble Cathrine Haltstrand ansatt som ny prosjektkoordinator i Mental Helse Sør-Trøndelag. Oppgavene er å tilrettelegge for at unge voksne skal kunne ha et sted å møtes i omgivelser som føles trygge. Et sted de kan være seg selv fullt ut og bli akseptert for den de er. Mange kommer tilbake uke etter uke for å prate, spille kort eller lage mat. Ifølge Cathrine sitter også galgenhumoren løst mellom veggene.

Hun er 29 år, født på Stavne i Trondheim og utdannet barne-og ungdomsarbeider. I tillegg har hun mottatt lønnsslipper både fra butikker, sykehjem og barnehager. Felles for yrkeserfaringene er at det dreier seg om å omgås mennesker i ulike kategorier og situasjoner.- Jeg har alltid vært glad i folk. Jeg kan ikke tenke meg noe annet enn å ha en jobb som omfatter andre mennesker.

Cathrine jobber 20% og er tilgjengelig på tlf 94160677, onsdager fra 14:00 - 21:00. Man kan også sende en mail til voksen.men.ung@gmail.com

Kontakt informasjon :

Telefon: 94160677

Mail :  voksen.men.ung@gmail.com

Facebook gruppe : Voksen, men ung - et aktivitetstilbud for unge voksne

                                                                  

                                                                  

                                             

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.