Sør-Trøndelag

Styret i MHST 2015-2016

Det nyvalgte styret består av bakerst fra v, John Arve Andresen (Ørland/Bjugn), Anna Elise Opheim, (Skaun), Randi Merete Ulstad ( Meldal) og Atle Tilseth (Midtre Gauldal). Foran fra v. Ragnfrid Røvde Solberg (Trondheim)og Aud Irene Thoresen (Malvik). Anne Britt Bakken Wilhelmsen (Trondheim) og John Birger Rokstad (Oppdal) var ikke til stede da bildet ble tatt.

Her er en orientering i etterkant av årsmøtet og valg av nytt styre i MHST.

Styresammensetningen i  Mental Helse Sør- Trøndelag etter årsmøtet i mars ser slik ut: Anna Elise Opheim fortsetter som styreleder mens John Rokstad ble gjenvalgt som nestleder. De "nye kostene" er styremedlem Randi M. Ulstad fra MH Meldal og Atle Tilseth og Anne Britt B. Wilhelmsen som ble valgt inn som varamedlemmer. Vi ønsker de nye hjertelig velkommen og satser på et effektivt og godt samarbeid i tida framover.

Mental Helse Sør-Trøndelag har nå engasjert ny regnskapsfører. Dette skiftet gjør at regnskapet for 2014 er forsinket og ikke blir ferdig før over sommeren. Det skal avholdes et ekstraordinært årsmøte så snart alt er klart og det gis beskjed om dato så snart dette er i orden. Ellers så viser vi til årsmelding og årsmøteprotokoll som ligger ute på denne hjemmesiden.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

Tonje Farstad sluttet i februar som prosjektkoordinator for Voksen.men Ung og fikk vel fortjente blomster av styreleder Anna E. Opheim

Noen som sa noe morsomt? Styreleder Anna E. Opheim og regionsekretær Sølvi Hagen sørget for at årsmøtet foregikk etter boka.

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
Hanne Karine Nordstedt
940 93 662
E-post: hanne@mentalhelse.no 

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.