Sør-Trøndelag

Ny koordinator i Voksen,men ung

I mars ble Cathrine Haltstrand ansatt som ny prosjektkoordinator i Mental Helse Sør-Trøndelag. Oppgavene er å tilrettelegge for at unge voksne skal kunne ha et sted å møtes i omgivelser som føles trygge. Et sted de kan være seg selv fullt ut og bli akseptert for den de er. Mange kommer tilbake uke etter uke for å prate, spille kort eller lage mat. Ifølge Cathrine sitter også galgenhumoren løst mellom veggene.

 Hun er 28 år, født på Stavne i Trondheim og utdannet barne-og ungdomsarbeider. I tillegg har hun mottatt lønnsslipper både fra butikker, sykehjem og barnehager. Felles for yrkeserfaringene er at det dreier seg om å omgås mennesker i ulike kategorier og situasjoner.

- Jeg har alltid vært glad i folk. Jeg kan ikke tenke meg noe annet enn å ha en jobb som omfatter andre mennesker. Jeg er absolutt ingen kontorrotte, ler hun.

Etter at hun tok over jobben etter sin gode venninne Tonje, er hun nå blitt varm i trøya. Hun smiler når hun forteller at hun gleder seg til hvert eneste treff med deltagerne sine. Hun har selv hatt sine psykiske utfordringer og bruker sine egne erfaringer i møtet med andre.

- Dette har gitt meg evnen til å lettere forstå når enkelte har vanskelige dager.Jeg vet at det er bare slik det er. Men da er det greitt å ha et sted å gå der dette er fullt ut akseptert. Dessuten er det slik for de fleste at livet føles bedre gjennom å være sammen med andre.

Fjordgata 19 har åpent hver onsdag mellom kl 18 - 21. Annenhver torsdag er det åpent fra 18 og utover. Aktivitetene er forskjellige, som matlaging, kortspill, kinoturer, grilling, til og med harryhandel i Sverige har fått plass i kalenderen.

- Det er deltagerne selv som får bestemme hva vi skal gjøre.Alt fra hva vi skal spise til hvilken film vi skal se på kino. Selve treffstedet er det gratis å oppsøke, men deltagerne må betale en egenandel for mat og kulturopplevelser vi oppsøker.

Mange synes de er hyggelig å bare sitte og småprate rundt bordet. Det er ingen betingelser for å oppsøke treffstedet, men det er viktig å understreke at det er rusfritt, sier Cathrine. Her lager vi moroa sjæl, ler hun. Klokka nærmer seg seks og snart kommer de først deltagerne inn døra. Hva de skal gjøre i kveld? De skal først avgjøre kveldens meny før de skal ut å handle. Alt gjøres i fellesskap.Så spørs det om ikke duften av meksikansk gryte eller taco etterhvert siver ut i gangene...

Hvis noen har spørsmål til Cathrine ta kontakt på mob 982 66 684 eler på e-post: cathrine,haltstrand@mhst.no

Ta også gjerne en titt innom facebooksida til Voksen,men ung - et aktivitetstilbud for unge voksne 

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
Hanne Karine Nordstedt
940 93 662
E-post: hanne@mentalhelse.no 

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.