Sør-Trøndelag

Nils Magnes historie

Mental Helse Melhus inviterte  torsdag til et møte med ett av sine medlemmer, Nils Magne Røstum. Trebarnsfaren fortalte hvordan en ulykke med mikrofly i 2004  snudde opp ned på hele hans eksistens. Hvordan han stod overfor uoverkommelige fysiske utfordringer og perioder med bunnløs sorg og ensomhet.

Ingen trodde han ville overleve den enorme kraften som oppstod da flyet traff bakken. Ingen har overlevd en slik styrt med mikrofly, hverken før eller etter den katastrofale dagen i Oppdal for fjorten år siden. Kroppen var knust, store blødninger og alvorlige hodeskader levnet ikke mye håp om en meningsfylt fremtid. Han var i lang tid fullstendig pleietrengende og ble en periode plassert på aldershjem.Men underet skjedde. Gjennom proffe hjelpere, tilrettelagt treningsarbeid og en unik vilje til å ta livet tilbake, ble det sakte lys i tunellen.

I foredraget forteller han om livet både før og etter ulykken. Bilder på PowerPoint understreker historiene fra ulykkesstedet, sykehussenga og livet som sakte med sikkert har vendt tilbake. Ved hjelp av tekniske hjelpemidler er han i dag i stand til reise nærmest hvor han vil. De siste årene har han da også fartet mye og oppsøkt aktiviteter han drømte om da han var yngre. Historien er et vitnesbyrd om aldri å gi opp. Men som Nils Mange sier, du må gjøre jobben sjøl!

For en tøffing! Vi er så glade for at fighteren i deg sørget for at du aldri ga opp. Takk for at du delte.

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
Hanne Karine Nordstedt
940 93 662
E-post: hanne@mentalhelse.no 

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.