Sør-Trøndelag

Mot samme mål

Næringslivet bruker ofte fagfolk når de skal øke prestasjonsevne og motivasjon hos sine ansatte. Hvorfor skulle ikke disse være like aktuelle for frivillige som driver organisasjonsvirksomhet? Vi inviterte en av disse proffene til å dele sin kunnskap da lokallagene var samlet sist. Det ble en suksess!

Han snakker vanligvis til ett publikum der økonomisk gevinst er det klare målet. Jens Hartvik Quandvik er utdannet både coach og gestaltterapeut og vet mye om hvordan selvinnsikt og positive tankemønstre kan gjøre en forskjell. Det viktige samarbeidet der det handler om å spille på lag og ta vare på hverandre, er høyst aktuell også for den som vil drive et vellykket organisasjonsarbeid. Hvordan påvirkes vi av andres atferd? Hvorfor er det viktig å lære seg å se andre enn bare oss selv?

 På underholdene og engasjert vis delte han sin kunnskap om dette og mye mer. Deltagerne ble invitert til å komme med innspill og dele  egne erfaringer, noe som satte i gang viktige tankeprosesser hos alle.

I etterkant av foredraget hadde fylkesstyret laget oppgaver til en workshop, der deltagerne skulle løse utfordringer som kan dukke opp i det virkelige organisasjonslivet. Det forelå ikke noen fasit, men rom for å diskutere oppgavene i plenum. Artig,samlenede og lærerikt!

Takk til dere som deltok og som gjorde at dette ble så vellykket. Og takk til Jens Hartvik Quandvik fra Salgstinget AS, som denne gang kun tok betalt for flybilletten. Vi kvitterte med ei karikaturtegning av deg som selveste Supermann. Vel fortjent!

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
Hanne Karine Nordstedt
940 93 662
E-post: hanne@mentalhelse.no 

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.