Sør-Trøndelag

Nyheter

Lokallagene i Sør-Trøndelag har den siste tiden møttes for å diskutere utfordringer og målsettinger i året som kommer. Hva skjer etter fylkessammenslåingen?Hvordan kan vi sikre drifta av det viktige arbeidet vårt videre?

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse kommer den kjente bloggeren Ingeborg Senneset til Soknahallen den 19.oktober. Hun har tidligere delt sine erfaringer fra en tøff tid med spiseforstyrrelse og flere år med innleggelse og behandling i psykiatrien. Du kan lese mer om arrangementet her:

Mange har lenge etterspurt et kurs med fokus på styrets oppgaver ute i lokallagene. Den 25. og 26. oktober var styrerepresentanter fra hele fylket omsider samlet for å lytte og lære.

Næringslivet bruker ofte fagfolk når de skal øke prestasjonsevne og motivasjon hos sine ansatte. Hvorfor skulle ikke disse være like aktuelle for frivillige som driver organisasjonsvirksomhet? Vi inviterte en av disse proffene til å dele sin kunnskap da lokallagene var samlet sist. Det ble en suksess!

-Brøndbo snakker kanskje om noe han ikke vet så mye om, sier Karl-Johan Johansen til Adressavisen i Trondheim.

Etter årsmøtet har styret i Sør-Trøndelag fått flere nye navn. Vi ønsker disse velkommen til et konstruktivt arbeid for fylkeslaget og ser frem til et godt samarbeid i kommende periode. Årsmøteprotokoller for 2016 ligger nederst i saken.

Det blir ekstraordinært årsmøte tirsdag 31.mai kl 1800. Dette blir også denne gang avholdt på Quality Hotel Panorama på Tiller. Vi har nå fått bekreftet at lokalene stilles til vår rådighet selv om streiken fortsetter i hotell- og restaurantbransjen. Dagsorden blir en fortsettelse av de saker som ikke ble behandlet på ordinært årsmøte den 16.april.

Lørdag 16.april holder Mental Helse Sør-Trøndelag sitt årsmøte på Quality Hotel Panorama på Heimdal. Årsmøtepapirene og valgkomitèens innstilling er lagt ut nederst i saken.

Mental Helse Sør-Trøndelag innkaller til ekstraordinært årsmøte onsdag 2. desember kl 17:00 - 19:00 i Fjordgata 19, Trondheim. 

I høst arrangeres kurs som kan  kvalifisere deg innen forskning og brukermedvirkning.

I mars ble Cathrine Haltstrand ansatt som ny prosjektkoordinator i Mental Helse Sør-Trøndelag. Oppgavene er å tilrettelegge for at unge voksne skal kunne ha et sted å møtes i omgivelser som føles trygge. Et sted de kan være seg selv fullt ut og bli akseptert for den de er. Mange kommer tilbake uke etter uke for å prate, spille kort eller lage mat. Ifølge Cathrine sitter også galgenhumoren løst mellom veggene.

Her er en orientering i etterkant av årsmøtet og valg av nytt styre i MHST.

Mental Helse Sør-Trøndelag avholder sitt årsmøte på Thon Hotell Prinsen lørdag den 21.mars kl 1200. Det er bindende påmelding til årsmøtemiddagen som begynner kl 1800. Årsmøtepapirer er lagt ut på hjemmesiden under mappen Dokumenter. Vel møtt!

I to uker har skoleelev Hedda hatt praksisplass hos Mental Helse Sør-Trøndelag   i Fjordgata. Her har hun fulgt med på aktivitetene både på kvelds - og dagtid. Og hun synes hun har lært en hel del.

 Nå er det på`n igjen, om ikke med bare blanke ark så i alle fall med nytt pågangsmot.

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane

900 88 649

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.