Sør-Trøndelag

Tema: Barn som pårørende

Blå Kors Kompasset, Trondheim Kino og Indie Film inviterer til førpremiere på filmen «Natta pappa henta oss» og samtale om temaet «barn som pårørende».

Dato: 04.10.2017

Tid: Kl. 18:00 – 20.00

Sted: Trondheim kino, Prinsen 3

Da moren til Steffan døde følte han ingenting. Ikke sorg. Ikke lettelse. Hvordan ble det sånn? Natta pappa henta oss er regissøren Steffan Strandbergs fortelling om sin oppvekst med en alkoholisert mor, og natta som ble avgjørende for han og lillebroren. I en pandoras boks av fortrengte minner dukker både morsomme høydepunkt, spennende eventyr og såre etterspill opp, og livets mysterium virker uhåndgripelig. Filmen kombinerer Steffans voksne refleksjoner og barnets perspektiv gjennom arkivfilm og animasjon – i et forsøk på å forsone seg med historien og moren.

Regissør Steffan Strandberg kommer og deltar i samtalepanelet sammen med relevante politikere og organisasjoner rett etter førpremieren. Denne førpremieren er åpen for alle. Du kan kjøpe billetter på Trondheim kino.

Mental Helse Trondheim

Mental Helse er en interesseorganisasjon for de som møter, eller har hatt et møte med, utfordringer i livet .

* Vi er opptatt av at alle mennesker har en psykisk helse det er viktig å ta vare på.

* Vi vil skape en dialog med representanter for behandlingsapparatet, for at de skal kunne møte pasienten/brukeren på en bedre måte.

* Vi vil lage en arena hvor brukerrepresentanter kan møte pasienter/brukere av dagens tjenester.

Mental Helse Trondheim vil bidra til at ordet "brukermedvirkning" får innhold, og at det gir mening i forhold til å bedre helsetjenester. Vi arbeider for økt brukermedvirkning og skolering av brukermedvirkere. 

Vi har temamøter, medlemsmøter, arrangerer kurs, går på tur sammen, og vi har et treffsted som er åpent for alle.
Møtet med medlemmer, og andre som ønsker å ta kontakt med oss, er alltid den viktigste delen i arbeidet vårt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.