Sør-Trøndelag

Referater

Styret i Mental Helse Oppdal (MHO) er til for medlemmene. Derfor er det styrets ønske at det som gjøres i styret, er så tilgjengelig som mulig for medlemmene i MHO. Dette for at det vi arbeider for skal være forutsigbart og medlemmene kan komme med innspill til oss som vi kan ta med oss på neste styremøte.

Vi har derfor valgt å legge ut referater/protokoller fra fremtidige styremøter under denne fanen. Fremtidig plan er at referater/protokoller fra foregående møte, legges i mappen "Arkiv".

Vi kommer også til å henge opp en papirkopi av referat/protokoll på MHOs tavle på Huset. Her vil kun siste referat/protokoll henge. Alle foregående legges inn i MHOs perm som ligger i en hylle rett innenfor døra til stua på Huset.

Organisasjonen Mental Helse:

Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte.

Gjennom politisk påvirkningsarbeid, folkeopplysning og formidling av brukererfaring, jobber vi for økt åpenhet, bedre forebygging og behandling av psykiske helseproblemer.

Dette er vi opptatt av å følge opp i vårt lokallag. Vårt lokallag har vært i drift siden 2007. Vi har hele veien forsøkt å finne på aktiviteter og arrangere ulike turer som kan være interessant for våre medlemmer, samt at vi også ønsker at disse skal nå ut til personer som kan tenke seg å møtes for uhøytidelig sosiale sammenkomster.

Alle personer har en fysisk- og en mental helse, den fysiske helsen er lettere å forholde seg til,  vi opplever ofte at den mentale helsen er mer tabu-belagt, og vanskeligere å forholde seg til. Du kan ha en god mental helse, men likevel føle deg ensom med lite mestringsfølelse, like gjerne som du kan ha en mental uhelse, og likevel føle mestringsfølelse. For oss frivillige i Mental Helse Oppdal er det viktig å presisere at vi ikke har  fokus på en psykisk uhelse,psykiske lidelser/diagnoser.  For oss er det viktig at vi kan få til en møteplass/møte arena som er et supplerende tilbud til aktiviteter som finnes i kommunen vår, du kan delta i lag med oss uten å måtte fortelle hva du har av utfordringer eller diagnose, vi ønsker bare at du skal kunne være deg selv, og samtidig delta sammen med oss og oppleve fellesskap. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.