Sør-Trøndelag

Mental Helse Oppdal

HEI, OG VELKOMMEN TIL MENTAL HELSE OPPDAL! 
Mental Helse Oppdal holder til på "Huset" som er dagsenteret innen Psykisk helse- og rusarbeid som ligger i etasjen under Bjørndalshagen, ved idrettshallen. Lokalene består av stue med langbord og sofagrupper. Stort kjøkken, og ett hobbyrom. Mental Helse Oppdal har eget kontor i dette bygget. Vi er så heldige at vi får bruke disse lokalene til å arrangere ulike aktiviteter.

Åpent Påskeaften 15.april

Sted: Huset

Kl.17.00-21.00 bindende påmelding til Roger Højd på tlf:996 39 280

I løpet av ett år har vi faste arrangement og aktiviteter, vi har forsøkt å fylle på med temakvelder, hyggekvelder og åpent på lørdagskvelder i tillegg. 

Ensom på Påskeaften?

Vi inviterer til Åpent på Påskeaften

Påskeaften den 26.mars inviterer vi til hyggelig samvær, og serverer kalkun med tilbehør, is til dessert og kaffe med kake. Vi åpner dørene kl.17.00 og holder åpent til 21.00. Vi holder til på "Huset", Dagsenteret til Psykisk helsetjenester.

Det blir påskequiz med premie.

...

Medlemspris er kr:100, ikke medlemmer kr:150

Bindende påmelding innen: 22.mars kl.15. For informasjon og påmelding: Roger Spigseth: 908 62 883 eller Eirin Y. Eriksen: 980 08 665

Åpent på Nyttårsaften

Sted: Huset

Kl.17.00-24.00

Kontaktinfo

Kontaktperson:
Eirin Yvonne Eriksen 
Sunndalsvegen 691
7343 Vognill
Mob.: 980 08 665  

Org.nr.:
993 257 125 
Kontonr.: 
4266 39 32149

Organisasjonsrådgiver:

976 86 279

Organisasjonen Mental Helse:

Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte.

Gjennom politisk påvirkningsarbeid, folkeopplysning og formidling av brukererfaring, jobber vi for økt åpenhet, bedre forebygging og behandling av psykiske helseproblemer.

Dette er vi opptatt av å følge opp i vårt lokallag. Vårt lokallag har vært i drift siden 2007. Vi har hele veien forsøkt å finne på aktiviteter og arrangere ulike turer som kan være interessant for våre medlemmer, samt at vi også ønsker at disse skal nå ut til personer som kan tenke seg å møtes for uhøytidelig sosiale sammenkomster.

Alle personer har en fysisk- og en mental helse, den fysiske helsen er lettere å forholde seg til,  vi opplever ofte at den mentale helsen er mer tabu-belagt, og vanskeligere å forholde seg til. Du kan ha en god mental helse, men likevel føle deg ensom med lite mestringsfølelse, like gjerne som du kan ha en mental uhelse, og likevel føle mestringsfølelse. For oss frivillige i Mental Helse Oppdal er det viktig å presisere at vi ikke har  fokus på en psykisk uhelse,psykiske lidelser/diagnoser.  For oss er det viktig at vi kan få til en møteplass/møte arena som er et supplerende tilbud til aktiviteter som finnes i kommunen vår, du kan delta i lag med oss uten å måtte fortelle hva du har av utfordringer eller diagnose, vi ønsker bare at du skal kunne være deg selv, og samtidig delta sammen med oss og oppleve fellesskap. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.