Sør-Trøndelag

Mental Helse Sør-Trøndelag

Mental Helse Sør-Trøndelag (MHST) ble stiftet i 1979.
Fylkeslaget holder til sentralt i Trondheim i Fjordgata 19. Det er ansatt fylkessekretær i 50 % stilling og telefonen er betjent hele uka i vanlig arbeidstid. Kontoret er bemannet hver onsdag mellom kl 09 og 15. Ta gjerne kontakt hvis det er ønske om å treffe oss andre dager i uka.

 

Som et ledd i sammenslåingen av fylkene har flere frivillige og veldedige organisasjoner valgt å gå sammen til en felles enhet. Dette gjelder også våre to fylkeslag i Mental Helse.

Mental Helse Sør-Trøndelag har inngått et samarbeid med Trondheim Maraton som arrangeres den 01.september. Nå inviterer vi våre medlemmer og alle andre som har lyst, til å bli med å gå den fem kilometer lange løypa sammen med oss.

Her kan dere lese årsmøteprotokollen 2018:

Tenk deg en junikveld ved leirbålet i bymarka, i selskap  med andre som også trenger et lite "skyv" for å komme seg ut i naturen. Vi søker deltakere til et prosjekt med fokus på at opphold ute i naturen er medisin for å få en bedre psykisk helse. Turene ut i naturen skal foregå i en tre måneders periode med oppstart i april. Programmet vil bli spikret etter at deltakerlista er klar og tilrettelagt etter den enkeltes forutsetninger og bakgrunn. Det er begrenset med plasser så skynd deg og meld deg på til Steinar mob 986 15 360 eller Ronny mob 476 53 393. Du kan lese mer om både dem og tilbudet under her:

Gode opplevelser i naturen og ha det fint sammen i trygge omgivelser - det er det Namdalsfestivalen handler om. Dette året inviteres det bredt i hele Trøndelag, blir du med?

Mental Helse Melhus inviterte  torsdag til et møte med ett av sine medlemmer, Nils Magne Røstum. Trebarnsfaren fortalte hvordan en ulykke med mikrofly i 2004  snudde opp ned på hele hans eksistens. Hvordan han stod overfor uoverkommelige fysiske utfordringer og perioder med bunnløs sorg og ensomhet.

Mental Helse Sør-Trøndelag avholder årsmøte ved Quality Hotel Panorama på Heimdal den 20.mars kl 1800. Det vil bli sendt ut årsmøtepapirer til lokallagene så snart de foreligger. Disse blir også gjort tilgjengelig her på hjemmesiden.Frist for å sende inn saker som ønskes behandlet på årsmøtet er 20.februar.Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å sette av kvelden.

Lokallagene i Sør-Trøndelag har den siste tiden møttes for å diskutere utfordringer og målsettinger i året som kommer. Hva skjer etter fylkessammenslåingen?Hvordan kan vi sikre drifta av det viktige arbeidet vårt videre?

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse kommer den kjente bloggeren Ingeborg Senneset til Soknahallen den 19.oktober. Hun har tidligere delt sine erfaringer fra en tøff tid med spiseforstyrrelse og flere år med innleggelse og behandling i psykiatrien. Du kan lese mer om arrangementet her:

Mange har lenge etterspurt et kurs med fokus på styrets oppgaver ute i lokallagene. Den 25. og 26. oktober var styrerepresentanter fra hele fylket omsider samlet for å lytte og lære.

Næringslivet bruker ofte fagfolk når de skal øke prestasjonsevne og motivasjon hos sine ansatte. Hvorfor skulle ikke disse være like aktuelle for frivillige som driver organisasjonsvirksomhet? Vi inviterte en av disse proffene til å dele sin kunnskap da lokallagene var samlet sist. Det ble en suksess!

-Brøndbo snakker kanskje om noe han ikke vet så mye om, sier Karl-Johan Johansen til Adressavisen i Trondheim.

Etter årsmøtet har styret i Sør-Trøndelag fått flere nye navn. Vi ønsker disse velkommen til et konstruktivt arbeid for fylkeslaget og ser frem til et godt samarbeid i kommende periode. Årsmøteprotokoller for 2016 ligger nederst i saken.

Det blir ekstraordinært årsmøte tirsdag 31.mai kl 1800. Dette blir også denne gang avholdt på Quality Hotel Panorama på Tiller. Vi har nå fått bekreftet at lokalene stilles til vår rådighet selv om streiken fortsetter i hotell- og restaurantbransjen. Dagsorden blir en fortsettelse av de saker som ikke ble behandlet på ordinært årsmøte den 16.april.

Lørdag 16.april holder Mental Helse Sør-Trøndelag sitt årsmøte på Quality Hotel Panorama på Heimdal. Årsmøtepapirene og valgkomitèens innstilling er lagt ut nederst i saken.

Mental Helse Sør-Trøndelag innkaller til ekstraordinært årsmøte onsdag 2. desember kl 17:00 - 19:00 i Fjordgata 19, Trondheim. 

Kontaktinfo

Leder:
Karl-Johan Johansen 
Mob  950 82 226

Fylkessekretær:

Tlf: 941 69 414

Kontoradresse: 
Fjordgata 19,
7014 Trondheim
Tlf: 941 69 414

Postadresse:
Postboks 844
7409 Trondheim

Organisasjonsrådgiver:

976 86 279

Org.nr.:
971 377 291
Kontonr.:
4200 43 89861 

Les mer om oss

Lokallagsnyheter

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
Hanne Karine Nordstedt
940 93 662
E-post: hanne@mentalhelse.no 

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.