Oslo

Mestringsteknikker fra topp til tå

Temamøte på Litteraturhset 10. mai kl 18:00. Denne gangen skal vi få se og høre hvordan en verdensmester tenker og jobber for å nå sine mål. Andreas Lødrup er verdensmester i kickboksing, og nå kommer han til oss for å dele sine erfaringer.

Kickboxing og Verdensmesterskap!

Alle har en psykisk helse, også verdensmestre! Tirsdag 10. mai inviterer vi til det siste temamøtet på Litteraturhuset før sommerferien. Vi har tidligere forsøkt å sette søkelyset på forskjellige måter psykisk helse blir fanget opp i samfunnet vårt. I mars hadde vi Beate Grimsrud på besøk. Hun fortalte om sitt forfatterskap. Denne gangen har vi invitert Andreas Lødrup, Verdensmester i kikcboxing.

Det å bli verdensmester er ikke så lett! Det er nok mange av oss som har misunt idrettsstjerner som forteller om hvordan de har nådd toppene takket være et hjelpeapparat rundt seg som hjelper dem når det røyner på. Det skulle vi også så gjerne ha, selv om det ikke er toppen vi vil nå, bare komme oss over en liten dump i veien. Andreas kan fortelle hvordan han har jobbet for å komme seg dit han er i dag, og vi kan undres om det er så stor forskjell på hans liv og livet til en som sliter med å klare seg i hverdagen.

Velkommen til vårens siste Temamøte på Litteraturhuset tirsdag 10. mai. Her vil du møte en ekte verdensmester som kan fortelle deg om likheten mellom de store og berømte Verdensmesterne og alle vi små verdensmestre som ikke synes så godt .

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
Hanne Karine Nordstedt
940 93 662
E-post: hanne@mentalhelse.no 

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.