Oslo

Mental Helse Oslo

Mental Helse Oslo er et fylkeslag i Mental Helse og vi har en rekke aktiviteter og temamøter for våre medlemmer, og byens befolkning forøvrig. Følg med på denne siden eller ta kontakt med oss.

Arbeidet med årets kampanje er i full gang, og datoene for alle de 21 Dialogkonferansene er bestemt. Dette året arrangeres konferansen 15. mars på Litteraturhuset i Oslo

Har du brukererfaring og interesse for psykisk helsefeltet? Vil du bruke din erfaring og kompetanse i et forskningprosjekt om brukeres erfaringer med ACT team i Norge (Assertive Community Treatment, oppsøkende behandlingsteam)?

Leder for Mental Helse Alna, Sigrid Marie Refsum og nestleder i Mental Helse Oslo, Christine Rosenqvist er intervjuet i Akers Avis, Groruddalen

Vi starter opp igjen med tegne- og malekurs med Tone Hermansen 9. januar!

Mental Helse Oslo tar en kort juleferie, men vi er i gang igjen rett over nyttår med oppstart av tegne- og malekurs allerede 9. januar. Vi vil gjerne ønske alle medlemmer og samarbeidspartnere en god jul og et godt nytt år! En spesiell takk til alle tillitsvalgte i fylkes- og lokallag for flott innsats i året som har gått. Husk at frivillig arbeid gjør deg lykkeligere!

Onsdag 7. desember holdt vi som vanlig vårt årlige Tøyenseminar. Tema var Brukermedvirkning i Oslo. Oppmøte var tilfredssstillende, og tilbakemeldinger vi har fått forteller oss at dette er noe vi kan bygge videre på.

MH Oslo inviterer til seminar om brukermedvirkning i Oslo kommune 7. desember i Tøyenkirken

Tirsdag 15. november kl 18 -20 inviterer Mental Helse Oslo til temamøte på Litteraturhuset for siste gang i år. Tema denne gangen er: "Et nonneliv - hva er drivkraften for å velge et liv i forsakelse?"

Bli med Mental Helse Oslo på tur til København mellom jul og nyttår!

I år som i fjor inviterer Mental Helse Oslo til julebord på Stortorvets Gjæstgiveri.

Mental Helse Oslo inviterer igjen til temamøte på Litteraturhuset i Oslo. Denne gangen har vi vært så heldige at professor Kjell Underlid kommer til oss for å snakke om "Fattigdommens psykologi".

20. oktober fra kl: 10—15 i Prinsensgate 6

East meets west er Internasjonal Sosial- og Helsegruppe (IHSG) sin ungdomsgruppe og de inviterer til seminaret "Ungdom tar ansvar, et seminar om overgrep og vold" på Litteraturhuset søndag 9. oktober kl 17:00

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse, inviterer Mental Helse Oslo, KS, HSH og YS til seminar på Litteraturhuset mandag 10. oktober

Torsdag 22. september starter vi opp en kursrekke for brukermedvirkere. Kurset passer også for deg som er nysgierrig på hva brukermedvirkning er. Kurset går over tre kvelder i september og oktober.

Førs ut i rekken av temaer er:  Veier til "det gode liv": psykiatri, psykologi eller filosofi som veivisere? I samarbeid med Norsk selskap for filosofisk praksis.

I høst tilbyr vi en kursrekke for deg som er glad i kunst og har lyst til å tegne og male. Kurset går over fem ganger og vil ta opp forskjellige tema.

Mental Helse Oslo inviterer til guidet tur med Tone Hermansen til Oslo Rådhus og Akershus festning onsdag 31. august.

Årets Amaliedager går av stabelen 20. - 23. august

Kontaktinfo

Mental Helse Oslo
Arbeidersamfunnets plass 1
0181 Oslo

Telefontid: mandag - fredag, kl. 11:00 - 14:00

970 95 052

 

Fylkesleder

Helle Borchsenius 

Organisasjonsrådgiver:

Hanne Karine Nordstedt
940 93 662
E-post:  

Les mer om oss

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
Hanne Karine Nordstedt
940 93 662
E-post: hanne@mentalhelse.no 

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.