Oslo

Mental Helse Oslo

Mental Helse Oslo er et fylkeslag i Mental Helse og vi har en rekke aktiviter og temamøter for våre medlemmer, og byens befolkning forøvrig. Følg med på denne siden eller ta kontakt med oss.

Teater Vildenvei spiller forestillingen på Sentralen torsdag 5. oktober kl. 19:00, fredag 6. oktober kl. 19:00 og lørdag 7. oktober kl. 15:00.

Vi møtes kl. 12 ved Ibsen-statuen ved hovedinngangen til Nationaltheatret.

Mental Helse Oslo markerer Verdensdagen på Sagene samfunnshus 11. oktober, sammen med Velferdsalliansen og International Health and Social Group (IHSG)

Søndag 24. september til idylliske Finnerud Sportsstue fra Sørkedalen

Høstprogrammet ble sendt i posten torsdag 7. september til alle medlemmene. Her får dere det på nettutgaven også.

Søndag 10. september går turen til Midtre Lysedammen.

Deltakere søkes til prosjekt universell utforming av transportsystemer. 

Søndag starter Medvandrer'n opp igjen for sesongen.

"Ditt lys skinner for mange - ikke slukk det! Møt opp foran Østbanehallen ved tigeren 7. september klokka 18:00. For å vise din støtte til selvmordsetterlatte og selvmordsofre.

 

Dette dreier seg om et prosjekt der vi skal ta for oss tjenester i Oslo kommune, og hvordan de fungerer med tanke på universell utforming. Dette prosjektet er støttet av Barne-, ungdoms-, og familiedirektoratet (Bufdir), og prosjektets eier er Enhet for Mangfold og integrering (EMI) i Oslo kommune. Prosjektet blir gjennomført i nært samarbeid med Mangfold i arbeidslivet (MiA). For å undersøke dette, trenger vi noen frivillige som vil prøve ut tjenestene, og rapportere tilbake til oss om hvordan deres brukeropplevelse var. 

Teater Vildenvei søker nye deltagere til sine oppsetninger. De har holdt på siden 1995. De fleste som har vært med, har ikke hatt noen sceniske erfaringer fra før av. Teater er en scene men også mye, mye mer. Scenografi skal bygges, lys og lyd med settes opp, rekvisitter skal lages eller finnes fram, det er behov for sufflør osv., osv. Til høsten skal de begynne å sette opp barnestykket «Magiske historier», de skal spille noen diktforestillinger og i mai 2018 planlegger de en tur med en forestilling til Tromsø.

Ny dato for påmelding til org.kurs blir innen 11. august. Gi oss beskjed på e-post eller tlf. 970 95 052. Vi håper at mange er interessert! Obs! førstemann til mølla ...

Kontoret holder stengt i juli, men er tilbake 1. august.

Oppfølgingsenheten Frisk er en spesialisthelsetjeneste som har avtale med Helse Sør-Øst for dagbasert rehabilitering for personer med kroniske smerter, sykelig overvekt og brudd og slitasjeskader. I tillegg har vi avtaler med NAV, Helse Sør-Øst og Helse Vest om Raskere Tilbake tjenester innen psykisk helse og arbeidsrettet rehabilitering. 

Han arbeider som sosionom på medisinsk klinikk ved OUS, Ullevål sykehus, Oslo. I forbindelse med videreutdanning ved Senter for selvmordsforebygging og – forskning ved Universitetet i Oslo skriver han en master om barna til dem som forsøker å ta livet sitt.

Rådet for psykisk helse er en del av det politiske bydelsutvalget. De har møter cirka to ganger i kvartalet. Møtene varer en times tid, mandager. 

Hei alle sammen! Vi har gleden av å invitere medlemmene på organisasjonskurs i august. Er du interessert i å bli brukerrepresentant eller ønsker du å bli mer aktiv i lokallag/ fylkeslag? 

Tur fra Haugerud til Ulsrud.

Årsaken er at det var ikke nok påmeldte deltagere til seminaret. 

Arrangementet er gratis, og det vil serveres lunsj. Alle tillitsvalgte og medlemmer er hjertelig velkomne. 

Kontaktinfo

Mental Helse Oslo
Arbeidersamfunnets plass 1
0181 Oslo
Mob: 970 95 052 

Telefontid: mandag - fredag, kl. 9:00 - 16:00

Fylkesleder
Bente Høgseth

Organisasjonsrådgiver:

Les mer om oss

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane

900 88 649

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.