Oppland

Årsmøte i Mental Helse Oppland

Helgen 11.-12. april ble det avholdt kurs og årsmøte i Mental Helse Oppland.

Helgen 11.-12. april var ca 20-25 medlemmer samlet til kurs og årsmøte på Honne Hotell og konferansesenter på Biri. Lørdag var det organisasjonskurs, og søndag jobbet vi i fellesskap med handlingsplanen før årsmøtet ble avholdt. Tilbakemeldingene på kurset var veldig positive, og lokallagene var spesielt fornøyde med å kunne få bidra direkte med forslag til handlingsplan.

Fylkeslaget står overfor en del utfordringer i tiden fremover. Først og fremst handler det om økonomi. Tilskuddet vi tidligere har fått fra Sykehuset innlandet har falt bort, og det betyr naturligvis at vi har lite midler igjen til aktivitet. Fylkesstyret vil jobbe med å se på andre muligheter for finansiering, samtidig som vi må sørge for å holde kostnadene nede. Vi håper å få til en høstsamling for lokallagene, fordi det kom klare signaler fra lokallagene på at dette er noe de ønsker og har stort behov for.  

I tilligg må vi flytte ut av lokalene på Havang, da kommunen har bestemt at bygget skal rehabiliteres. Det nye lokalet til det brukerstyrte senteret vil ikke ha plass til Mental Helse, dessverre.

Her kan du laste ned Handlingsplan og protokoll.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.