Nordland

Sommerbrev 2018

Hei alle sammen

Som det ble informert om på årsmøte kommer nå første informasjonsbrev fra Mental Helse Nordland. Det vil komme ut 2 informasjonsbrev i året fra oss. Disse vil inneholde nyttig informasjon fra både fylket og sentralt hold.

Mental Helse Nordland vil fra nå være i gang med ny fadderordning. Vi henviser til Mental Helse Nordland sin hjemmeside, hvor dere kan lese generell info om fadderordningen. Her vil dere også finne deres faddere med kontaktinformasjon.

Mental Helse Nordland har utarbeidet en årsplan som ligger ute på hjemmesiden, slik at dere kan følge med på hva som skjer i fylkeslaget. Her ligger blant annet MH Nordlands møtedatoer.

Som kommentert på Mental Helse Nordlands årsmøtet vil vi igjen minne dere på viktigheten av å bruke Mental helse sin nettside www.mentalhelse.no

Hjemmesiden til deres lokallag finner dere på samme nettside, under deres fylke. NB! Viktig å bruke e-postkontoen til lokallagene. All informasjon går dit.

Mental Helse Nordland jobber med å få til kurs i hjemmesiden og e-postkontoen. Lokallag som ønsker dette bes ta kontakt med vår studieleder Tonje C. Kristoffersen på mail:

Likepersonsarbeid:
Husk på å melde inn all aktivitet. Dette gir økonomisk gevinst til deres lokallag.

Viktig informasjon fra KUPP (Kurs og opplæringsutvalget).
Fra og med 6.april d.å ble det gjort endringer i regelverket for tilretteleggingstilskudd fra FUNKIS (Funksjonshemmedes Studieforbund). Tidligere ble det gitt kr 60,- fast pr. time i tilretteleggingstilskudd. Dette faste tilskuddet er fjernet. Nytt er at det må søkes for hvert kurs hvor det er behov for tilrettelegging. Eget skjema lastes opp i KursAdmin. Ved spørsmål: Kontakt eller telefon 90102844. Eventuelt kontakt vår studieleder Tonje på mail.

Verdensdagen 10.oktober. Vær tidlig ute med registrering og bestilling av materiell og utstyr.

Som kjent har Mental Helse Landsmøte i November 2018. I den forbindelse er det kommet ut en del høringer til nye programmer. Det er her deres påvirkningskraft og mulighet til å bestemme hvordan Mental Helse skal være fremover som organisasjon. Høringene ligger ute på lokallagenes e-postkonto.

Til slutt vil vi i Mental Helse Nordland skryte litt. Mental Helse Nordland har fått et nytt lokallag, MH Værøy.  Med det har MH Nordland 15 aktive lokallag.

Styret vil fortsette jobben med å få flere lokallag i Nordland.

 

Med dette ønsker vi dere en riktig GOD SOMMER!

 

Med hilsen oss i Mental Helse Nordlands styre:

Vibeke, Ruth, Solveig, Arild, Eva, Tonje, Roger, Jorunn og Øyvind.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.