Nordland

Mental Helse Vefsn, Grane og Hattfjelldal

Hei og velkommen til nettsiden til Mental Helse Vefsn, Grane og Hattfjelldal.

Denne onsdagen er det kommunestyremøte, og mange saker som engasjerer mange står for døra. Det er mange følelser i lufta. Derfor synes jeg dette var viktig å si.

Forrige søndag hadde vi vår juleavslutning. I år kunne vi by på juleverksted, julekaker, brus og annet snop! Og jammen kom Julenissen og koka både grøt og ordna gløgg til oss! Trykk her for bilder fra juleavslutningen.

Tenn lys - To lys skal skinne... Men det er jo tirsdag! Er det ikke to dager for sent å skrive nå? Skulle ikke disse ordene komme hver søndag denne adventen? Nei nå er Andreas på bærtur igjen. Eller?

Mørketida er over oss igjen. Desemberen er her, og mange gleder seg og ser frem til måneden som kommer. Mange synes også denne tida er svært vanskelig. Uansett er det i dag første søndag i advent.

En sjenerøs time med skuespiller Per Christian Ellefsen var en kjempesuksess. Her kan du lese mer om kvelden og se bilder fra kvelden.

Fotokonkurransen vi har hatt har hatt mange innsendere og har vakt stort engasjement. Etter telling og kontrolltelling av alle stemmene vi har fått inn har vi nå fått avklart hvem vinneren er.
Og vinneren er...

Deltagere i et mestringsprosjekt i Grane inviterer hver fredag til kaffe, kaker, vafler og rundstykker som de har bakt til dagen. Men fredag den tolvte stilte også vi opp med kake i anledning Verdensdagen.

Da er endelig begge etasjer på Qvales åpnet. Her kan du lese mer om åpningen.

Forrige tur var sopp- og bærtur i september og var kjempegøy! Her er info om årets to siste turer.

De ti vinnerne er nå valgt og utstillingen står klar! Så nå er avstemmingen startet. Det er også tegnebord på biblioteket undere utstillingen vår. Her kan du få se de ti vinnerbildene som nå kjemper om førstepremien på 1.500 kroner!

Sommeren er over og vi er i gang med treffstedene for i år

I samarbeid med Universitetssykehuset Nord-Norge kan vi invitere til informasjonsmøte om regionalt medisinfritt behandlingstilbud ved UNN HF-Tromsø

Ved årsmøtet 4.3 på Qvales Kafé ble et nytt styre valgt

Vi har treffsted annenhver søndag på Qvales Kafé i Mosjøen. Det er åpne dører for alle 11:00 - 14:00.

Kontaktinfo

Leder:
Andreas Lund
Mob.: 924 61 986

Kontonr.:
4516 14 55974
Org.nr.:
918 949 097

Organisasjonsrådgiver:

976 86 279

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.