Nordland

Mental Helse Rana

Mental Helse Rana ble stiftet 2.oktober 1980, og er et lokallag av Mental Helse i Nordland. Rana er en kommune i  landskapet  Helgeland, og har ca 26 000 innbyggere med kommunesenter i Mo i Rana.

Iren-Marie Owe Soleng, Line Aasbak, Hege Gundersen fra Mental Helse Rana og ett av våre nye medlemmer.

Mental Helse Rana deltok på stand på Moheia v.g.skole sammen med utekontakten, helsestasjonen for ungdom og psykiatritjenesten. Her var det mange interesserte ungdommer som ønsket å høre om årets tema. Masse herlig og flott ungdom som viste engasjement for den gode sak :-) I tillegg var det stand i gågata fra 11.30-15:30 hvor mange stoppet opp og var interessert i Mental Helse generelt og vi fikk vervet 3 nye medlemmer til laget - HURRA!!!! Mental Helse Rana har sponset kr 3.500,- til en gratiskonsert for ungdom som arrangeres i regi av utekontakten i Rana. Totalt sett har dagen vært meget vellykket.

Leder i Mental Helse Rana Grete G.Josefsen og styremedlem Iren-Marie Owe Soleng

På biblioteket i Rana har Mental Helse ei utstilling med informasjon, bøker og filmer som handler om psykisk helse generelt og årets tema for Verdensdagen for psykisk helse, unge på vei - utdanning, arbeid og psykisk helse, spesielt.

- Det er bøker og filmer om relevant tema, om motivasjon og selvforståelse. Det er også bøker som kan være nyttig for foreldre å lese, for eksempel om å være ung og ha sorg, sier for tiden sykemedt leder for Mental Helse i Nordland, Iren-Marie Owe Soleng.

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden den 10. oktober. Årets tema er Unge på vei - utdanning, arbeid og psykisk helse.

Mental Helse Rana skal ha en utstilling på Rana bibliotek som fokuserer på årets tema, med div materiell, relevante bøker og filmer.

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden den 10. oktober. Årets tema er Unge på vei - utdanning, arbeid og psykisk helse.

Mental Helse Rana arrangerer stand på Rana bibliotek som omfatter årets tema med diverse brosjyrer og annet materiell samt relevante bøker og filmer.

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden den 10. oktober. Årets tema er Unge på vei - utdanning, arbeid og psykisk helse.

Mental Helse Rana arrangerer utstilling Rana bibliotek som omfatter årets tema med diverse materiell og relevante bøker og filmer.

Mental Helse Rana arrangerer stand i gågata mandag 10. oktober i forbindelse med årets verdensdagsmarkering "Unge på vei - utdanning, arbeid og psykisk helse".

Her vil dere få informasjon og materiell om årets tema samt informasjon om Mental Helse og hva Mental Helse Rana arbeider med.

Standen vil være åpen fra kl. 11.30 - 15.30

 

Verdensdagen for psykisk helse er en årlig markering som holdes over hele verden 10. oktober.

Årets tema er "Unge på vei - utdanning, arbeid og psykisk helse"

Mental Helse Rana arrangerer en utstilling på Rana bibliotek fra 3. oktober til 15. oktober i bibliotekets åpningstider, som omfatter årets tema, med diverse materiell og relevante bøker og filmer.

Lokallagene i Vefsn, Hattfjelldal, Grane, Hemnes, Lurøy og Rana møttes til organisasjonskurs i Mosjøen 28. og 29. september 2011. Kursholder var regionsekretær Kirsten Helene Paasche.

Noen av temaene i kurset var:  Mental Helse - en viktig samfunnsaktør, grunnleggende organisasjonskunnskap, styret som team, samhandling og etikk, politisk påvirkningsarbeid, kommunikasjon og mediahåndtering, gruppearbeid og til slutt på kurset ble det opplæring av hjemmesideansvarlige (web-redaktører). 

Et meget interessant, lærerrikt og motiverende kurs. Og det ble tid til erfaringsutvekslinger underveis.

Kontaktinfo

Leder:
Ane-Martha Tamnes Hansgård
Mob.: 995 72 039

Mental Helse Rana 
Gjennomgangen 12, 
8622 Mo i Rana

Organisasjonsrådgiver: 

976 86 279

Årsmøte i Mental Helse Rana

Det avholdes årsmøte i Mental Helse Rana 23.02.12 kl. 19:00 på Bakeribygget. Her vil det bli behandlet ordinære årsmøtesaker og alle medlemmer oppfordres til å delta på lagets høyeste myndighet og være med på å gå igjennom de saker som skal legges fram, behandles og til slutt vedtas. Innkomne saker må være innkommet 14 dager før årsmøtet (innen 9.februar).Innkomne saker sendes leder Grete Gløsen Josefsen.

Vel møtt!!!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.