Akershus Aust-Agder Buskerud Finnmark Hedmark Hordaland Møre og Romsdal Nord-Trøndelag Nordland Oppland Rogaland Sogn og Fjordane Sør-Trøndelag Telemark Troms Vest-Agder Vestfold Østfold

Fylkeslagsnyheter


Mental Helse Nordland

Nå kan du bistå Mental Helse økonomisk ved å klikke på Mental Helse-juletrekulen på DNB sitt juletre, uten at det koster deg noe.

Mental Helse har vært så heldig å bli valgt ut av DNB som en av fire organisasjoner som blir representert på DNB sitt juletre.

Juletreet befinner seg på Facebooksidene til DNB. Ved å velge en av kulene på treet og trykke på denne, «gir» vedkommende person kr.50 til organisasjonen som denne kula representerer.

Kostnaden, kr.50, er det imidlertid DNB som bærer. Det vil si at det koster ikke han/hun som klikker på kulen et rødt øre. Det er DNB som er giveren.

DNB har satt av 1.200.000 kroner til årets julegave.

Vi oppfordrer derfor alle medlemmene våre og andre støttespillere, til å gå inn på  Facebook-sidene til DNB , og klikke på Mental Helse-julekulen på juletreet.

Har du egen Facebook-side, setter vi stor pris på om du deler denne informasjonen.

Mental Helse Nordland mener at flere administrative ledere i helseforetakene i Helse Nord neglisjerer krav som er gitt både gjennom nasjonale retningslinjer og Oppdragsdokumenter. Behandlingstilbud legges ned uten at erfaringskompetanse fra behandlere eller brukere blir involvert i arbeidsprosessene. Mental Helse Nordland mener dette uttrykker en ukultur i enkelte administrative miljøer. PHR-klinikken ved Nordlandssykehuset er representativ for denne ukulturen.

Mental Helse Nordland ber derfor klinikksjef Trude Grønlund besvare spørsmål som stilles i et åpent brev. Det kan du lese her

Mental Helse Nordland er ikke imponert over prioriteringsbetraktningene til administrerende direktør i Helse Nord RHF. Synspunktene i Fredagsbrevet til Vorland 21. nov på hjemmesiden til Helse Nord, har Mental Helse Nordland kommentert i en presseuttalelse.

Vorlands fredagsbrev finner du her

Mental Helse Nordlands kommentar kan du lese her

Mental Helse Nordland er sterkt kritisk til ytterligere nedleggelser i psykiatrien. Presseuttalelse ble sendt etter styremøtet 22.-23. nov. Den kan du lese her

Internasjonal undersøkelse viser at Norsk helsevesen er  dårlig på samhandling og kommunikasjon.

Commonweath Fund gjennomfører årlig undersøkelser på ulike områder av helsesystemene i en rekke land.

Undersøkelsen fra 2014 viser at Norge trenger forbedringer i møte med pasientene.

Konklusjonen i rapporten finner du her

Skriv ut


Kontaktinfo

Leder: 

Tlf: 412 00 267

Mental Helse Nordland
Strømdal, 8226 Straumen

Regionsekretær:


976 86 279

Org.nr.: 
990 459 495
Kontonr.:
8902.19.19110 

Lokallagsnyheter


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.