Nord-Trøndelag

Årsmøtet 2018

Dette ble et historisk årsmøte. Pga sammenslåingen av de to trøndelagsfylkene, må også vi som organisasjon slå sammen våre to fylkeslag. Første skritt mot sammenslåing, ble vedtatt på årsmøtet den 07.04.18. 

Før selve årsmøteforhandlingene hadde vi besøk av Verdensdagens ambassadør her i fylket. Han heter Øystein Vassli, og sammen med ambassadøren fra Nordland, Hilde Brenne, fortalte de om årets tema for Verdensdagen, og hvordan man kan søke midler osv. Ta gjerne kontakt med han om dere ønsker å lage et VD-arrangement, eller trenger hjelp til det dere allerede har satt igang. Kontaktinformasjon finner dere her:  http://www.verdensdagen.no/ambassadoerer

Fra 01.01.19 blir vi Mental Helse Trøndelag. Mental Helse Nord-Trøndelag ble stiftet mars 1980, men 40-årsjubileet blir ikke som eget fylkeslag. Markering må vi vel uansett få til.

Jobben frem mot den endelige sammenslåingen går sin gang, og den 24.11.18 blir det både ekstraordinære årsmøter i begge fylkeslag, samt et påfølgende konstituerende årsmøte for det nye fylkeslaget. Årsmøtet valgte medlemmer til MHNTs valgkomité, og disse får nå jobben med å finne våre kandidater til det kommende felles fylkesstyre som skal velges i november. 

Fylkesstyret kommer også til å ta kontakt med alle lokallagene vedr de valgte delegatene til det ekstraordinære årsmøtet i november. Det er viktig at hele vår del av fylket blir representert da. Har dere spørsmål vedr dette, må dere bare ta kontakt med fylkesstyret eller fylkeskontoret.

Her er den signerte protokollen fra årsmøtet:

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane
Hanne Karine Nordstedt
940 93 662
E-post: hanne@mentalhelse.no 

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Rapportering i etterkant av årsmøtene

Følgende skjema sammen med Årsberetning, Årsregnskap og protokoll fra Årsmøtet sendes Mental Helse sentralt på

Rapportering av velferdsmidler 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.