Nord-Trøndelag

Mental Helse Nærøy og Vikna

Mental Helse Nærøy og Vikna er et lokallag av Mental Helse Nord-Trøndelag. Vi arrangerer diverse sosiale sammenkomster, og jobber helse- og sosialpolitisk med saker som er aktuelle for brukere og pårørende i vårt lokalsamfunn.

Vanligvis holder Møteplassen dagsenter åpent tirsdager kl.11-15. Siden vi skal servere ribbe i uke 50 og på grunn av mangel på kokker tirsdag den 11., må vi flytte  åpningsdag til den 12.desember. Velkommen!

Årets julebord blir avholdt på Møteplassen Dagsenter, Rørvik, den 13.desember klokken 18:00. Tradisjonelt julebord med levende musikk og åresalg. Her er alle velkommen. (Alle våre arrangementer er rusfrie.) Velkommen!

I forbindelse med sammenslåing av Mental Helse Nord-Trøndelag og Mental Helse Sør-Trøndelag, må sammenslåingen vedtas på to påfølgende fylkesårsmøter. Det første vedtaket ble gjort i vår på ordinært årsmøte, - nå står ekstraordinært årsmøte for tur. Lokallagene sender allerede valgte delegater til årsmøte; de har tale- og stemmerett. Årsmøtet er åpent for alle som ønsker å høre på debatten og få med seg utfallet av valg og vedtak.

En ting som somatiske og psykiske sykdommer har felles: Det er mange diagnoser og begreper! Har du hørt om bipolar lidelse, men vet ikke hva det er? Da anbefaler vi folkeopplysningsmøtet på Kolvereid torsdag 11.oktober kl.18 i Nærøy kulturhus. Velkommen!

Årets tema er "Vær raus." Vi oppfordres alle til å vise raushet i hverdagen. Å være raus med seg selv og andre kan bidra til god psykisk helse. I år får vi i Ytre Namdal besøk av Eli Rygg som skal ha faglige innlegg på skolene og på temakveld.

Det ble en innholdsrik og godt besøkt markering av Mental Helse Nærøy og Vikna sitt 15års-jubileum i Rørvik samfunnshus lørdag den 25.august. Med to foredrag, minikonserter og fellesskap rundt måltidene, fikk 75 påmeldte en minnerik dag.

Mental Helse Nærøy og Vikna fyller 15 år i år!

Dette markeres den 25.august med 15-årsjubileum/ miniseminar på Rørvik Samfunnshus.

Lørdag 7.april ble det siste ordinære årsmøtet i MH Nord-Trøndelag avholdt på Snåsa. Det var åtte medlemmer fra MH Nærøy og Vikna til stede på det historiske årsmøtet. Formell opprettelse av Mental Helse Trøndelag vil skje i slutten av november. 

Mental Helse Nærøy og Vikna ønsker velkommen til åpent dagsenter tirsdager i lokalene på "losjehaugen" på Rørvik. Tidligere hadde vi torsdager som fast dag, men nå er det altså tirsdager kl.11-15. Hver gang er det salg av middag og kaffe. Velkommen!

Alle medlemmer som har betalt kontingent har stemmerett på fylkeslagets årsmøte. Det serveres gratis lunsj, og derfor ønskes det påmelding innen 20.mars. Se saksliste og annen informasjon på fylkeslagets hjemmeside:

http://www.mentalhelse.no/fylkes-og-lokallag/nord-troendelag/nyheter/innkalling-til-aarsmoete2

Påmeldingsfristen nærmer seg! Bli med på kjekke dager i Børgefjellsenteret!

Se nyhetssak på fylkeslagets hjemmeside:

http://www.mentalhelse.no/fylkes-og-lokallag/nord-troendelag/nyheter/namdalsfestivalen-2018

22.februar avholdt MH Nærøy og Vikna sitt årsmøte med 20 medlemmer med stemmerett til stede.

Hver torsdag holder vi Møteplassen Dagsenter på Rørvik åpent mellom kl.11.00 - 15.00. Det serveres kaffe, vafler og middag. Velkommen!

Velkommen til årsmøte med påfølgende hyggetreff i lokalene til Lyspunktet dagsenter på Kolvereid! Årsmøtet starter kl.17.00 og vi regner med å starte hyggetreffet litt etter kl.18.00.

Bli med på høsttur til Setran Opplevelsesgård lørdag 23.september!

Selvstyrkingskurset ble avlyst på grunn av for få påmeldte. Vi har hatt tilbakemeldinger på at mange ønsket et slikt kurs. Gi oss gjerne tilbakemeldinger, slik at vi vet hvorfor folk allikevel ikke melder seg på.

Endelig blir det nytt selvstyrkingskurs! Vi håper dette faller i smak for dere som har vært på kurs før og for dere som kan tenke dere å bli med for første gang. Påmeldingsfrist er 14.september.

Lokallagsstyret har styremøte førstkommende tirsdag (22.aug) og da finpusses høstens program. Datoene for de månedlige hyggetreffene og julebordet er allerede satt (se "Kalender"), men det jobbes også med å få til høsttur og kurs. I tillegg planlegges det markeringer av Verdensdagen for psykisk helse med program på skolene i Vikna og Nærøy. Har du innspill til styret? Ta kontakt med leder Aage Haukø. Velkommen til Hyggetreff allerede på torsdag!

Vi mangler mannskap på kjøkkenet, og ser oss derfor nødt til å avlyse Møteplassen Dagsenter på Rørvik førstkommende onsdag. (Vanlig åpningstid er onsdager kl. 11:00-15:00.)

Vår og ute-sesong må nok ta skylden for lite påmelding til det planlagte kurset. Kurset er utsatt til tidlig-høsten, ta regner vi med at det passer bedre for flere interesserte. Mer informasjon kommer når vi har det klart.

Kontaktinfo

Leder 
Aage Haukø
Mob.: 416 10 794


Engasvegen 314 
7900 Rørvik

Sekretær
Eline Devik

Kontonr.:
4467 05 71049
Org.nr.:
974 540 207

Ansvarlig hjemmeside

Organisasjonsrådgiver:

976 86 279

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.