Nord-Trøndelag

Mental Helse Nærøy og Vikna

Mental Helse Nærøy og Vikna er et lokallag av Mental Helse Nord-Trøndelag. Vi arrangerer diverse sosiale sammenkomster, og jobber helse- og sosialpolitisk med saker som er aktuelle for brukere og pårørende i vårt lokalsamfunn.

Hver torsdag holder vi Møteplassen Dagsenter på Rørvik åpent mellom kl.11.00 - 15.00. Det serveres kaffe, vafler og middag. Velkommen!

Velkommen til årsmøte med påfølgende hyggetreff i lokalene til Lyspunktet dagsenter på Kolvereid! Årsmøtet starter kl.17.00 og vi regner med å starte hyggetreffet litt etter kl.18.00.

Bli med på høsttur til Setran Opplevelsesgård lørdag 23.september!

Selvstyrkingskurset ble avlyst på grunn av for få påmeldte. Vi har hatt tilbakemeldinger på at mange ønsket et slikt kurs. Gi oss gjerne tilbakemeldinger, slik at vi vet hvorfor folk allikevel ikke melder seg på.

Endelig blir det nytt selvstyrkingskurs! Vi håper dette faller i smak for dere som har vært på kurs før og for dere som kan tenke dere å bli med for første gang. Påmeldingsfrist er 14.september.

Lokallagsstyret har styremøte førstkommende tirsdag (22.aug) og da finpusses høstens program. Datoene for de månedlige hyggetreffene og julebordet er allerede satt (se "Kalender"), men det jobbes også med å få til høsttur og kurs. I tillegg planlegges det markeringer av Verdensdagen for psykisk helse med program på skolene i Vikna og Nærøy. Har du innspill til styret? Ta kontakt med leder Aage Haukø. Velkommen til Hyggetreff allerede på torsdag!

Vi mangler mannskap på kjøkkenet, og ser oss derfor nødt til å avlyse Møteplassen Dagsenter på Rørvik førstkommende onsdag. (Vanlig åpningstid er onsdager kl. 11:00-15:00.)

Vår og ute-sesong må nok ta skylden for lite påmelding til det planlagte kurset. Kurset er utsatt til tidlig-høsten, ta regner vi med at det passer bedre for flere interesserte. Mer informasjon kommer når vi har det klart.

Årets vårtur blir lagt til Dalafjellet med påfølgende middag på Austafjord Mølle mandag den 5.juni (2.pinsedag) Påmeldingsfrist er søndag 28.mai.

Se nederst i saken for oppdatert og mer detaljer om kursinnholdet. Selv om mai-helga innbyr til utetid, vil vi anbefale å bruke noen timer på dette kurset. Vi minner om at påmeldingsfristen er 7.mai.

Mental Helse Nord-Trøndelag inviterer sine medlemmer til kurs- og årsmøtehelg på Steinkjer. Invitasjon, informasjon og program finner du på fylkeslagets hjemmeside. Påmelding innen 10.mars. Fint om vi kan reise en gjeng sammen fra Ytre Namdal!

Velkommen til årsmøte i lokallaget! I år avholdes årsmøtet den 23.februar kl.17:00 på Møteplassen Dagsenter, Rørvik.

Så er vi straks i gang med aktivitetene i det nye året. Det første som skjer, er hyggetreff den 26.januar. (NB! Arrangementet er flyttet fra den 19.januar til 26.januar)

Årets siste arrangement i MH Nærøy og Vikna er julebord den 15.desember kl.18:00. Møt opp på Møteplassen, Rørvik, og vær med på middag, kaffe, litt underholdning og utlodning. Alle våre arrangement er selvfølgelig rusfrie. Velkommen!

I mange år har vi snakket om å få til et selvstyrkingskurs. Siste helga i november blir det kurs på Rørvik. Endelig!

Den 25.oktober blir det storstilt markering av Verdensdagen for psykisk helse, både på Kolvereid og Rørvik. 

22.september gikk høstens første hyggetreff av stabelen. 

Lørdag 17.september arrangerte lokallaget tur til Kjeøya og Kongensøya. Femten medlemmer ble med. På begge øyene var det tilgang til hytter, og det ble kaffekos og grilling ved hytteveggen. Nå går vi inn i høstsesongen, og venter med neste tur til utpå tidligsommeren 2017.

Lørdag 18.juni blir det medlemstur til Bindal! Vi kjører til Terråk, Hellstadløkka og Åbygda. Så blir det middag og kaffe på Terråk Gjestegård. På returen kjører vi Gråmarka.

Til høsten arrangeres pårørendekurset TA TAK i Ytre Namdal. Erfaringskonsulent i BYN, Ann Mary Eidem håper at noen pårørende vil være med som kursledere.

Kontaktinfo

Leder 
Aage Haukø
Mob.: 416 10 794


Engasvegen 314 
7900 Rørvik

Sekretær
Eline Devik

Kontonr.:
4467 05 71049
Org.nr.:
974 540 207

Ansvarlig hjemmeside

Organisasjonsrådgiver:

976 86 279

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.