Nord-Trøndelag

Mental Helse Nord-Trøndelag

Mental Helse Nord-Trøndelag ble stiftet mars 1980. Fylkeslaget har kontor på Steinkjer i lokalene til FFO, Ongdalsveien 2. Fylkesstyret har ansatt en sekretær i 50% stilling som har arbeidsdager på kontoret tirsdager og torsdager fra kl.08:00-15:30.

Da er sakspapirene til årsmøtet klare.

Da er programmet for kursdelen av årsmøtehelga klar. Det blir i år fokus på psykisk helse i ulike aldre.

Det nærmer seg årsmøte i Mental Helse Nord-Trøndelag. Her er innkallingen, med saksliste og datoer for frister som er gjeldene i henhold til vedtektene.

Det nærmer seg årsmøtet, og i følge vedtektene skal saksliste med vedlegg, være tilgjengelig for alle medlemmer senest to uker før årsmøtet. 

Vi er kommet i gang med 2016, og det betyr tid for årsmøter i lokallagene og etter hvert også i fylkeslaget. Valgkomiteen i fylkeslaget oppfordrer medlemmene og lokallagsstyrene til å komme med innspill på aktuelle kandidater til styret i fylkeslaget. I tillegg er det landsmøte i 2016, og det trengs tre delegater der fra Nord-Trøndelag.

Mental Helse Nord-Trøndelag har gleden av

å invitere til kurs- og årsmøtehelg 12.-13. mars.

Tirsdag 17.november var Mental Helse samarbeidspartner med høyskolen i Nord-Trøndelag når psykisk helse og studentliv var tema på alle fire campusene i fylket. På Levanger og Stjørdal hadde psykologspesialist Tore Aune foredrag om prestasjonsangst. Fylkeslaget støttet aksjonsdagen gjennom midler søkt fra ExtraExpressen.

Vi i Mental Helse Nord-Trøndelag skal, i samarbeid med Ettervernskontoret Innherred, avholde en fagdag om rus og psykiatri. Dette blir den 09.11.15, kl. 10.00-15.30, og vi samles på Tingvold hotell på Steinkjer.

"Se hverandre - kast maska".

Velkommen til en spennende dag i Dampsaga kulturhus, Steinkjer. 

Lørdag møttes medlemmene i Nord-Trøndelag til kultur- og velferdshelg på Inderøy.
Været og værmeldingen for helga var ikke det beste, men når over 40 medlemmer skinner som sola gjennom helga spiller ikke litt regn noen rolle.

Fylkeslaget inviterer til velferds- og kulturhelg til vakre Inderøy lørdag 19.-20.september.
Det blir overnatting på Jægtvolden Fjordhotell og guiding rundt på Inderøy lørdag og søndag.

Fylkeskontoret har sommerstengt fra 29.juni til 3.august.
Dersom noe haster kan fylkesleder Aage Haukø kontaktes.
Fylkeslaget og sekretæren ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere en deilig sommer og vel møtt til en spennende og aktiv høst!

Med bakgrunn i manglende spesialistkompetanse som årsak til nedleggelse av sengeposten og ikke økonomi, mener kommunene i Ytre Namdal at Helse Nord-Trøndelag fullfinaniserer pilotprosjektet med kommunal drift av DPS Kolvereid.

Tre representanter fra Mental Helse stilte på valgdebattmøte i Steinkjer i regi av FFO Nord-Trøndelag.
En lokallagsleder, en ungdomsrepresentant og nestlederen i fylkeslaget hadde forberedt seg med spørsmål som på forhånd var sendt panelet fra de ulike partiene. 

Randi Røvik, valgt til årets ildsjel av Mental Helse, har sendt brev til styret i Helse Nord-Trøndelag angående sengeposten på DPS Kolvereid. 

Korprosjektet Syng deg friskere går snart mot slutten og undertegnede overvar en øvelse der ca 20 personer fikk kyndig veiledning i stemme- og pusteteknikk før de begynte med sangene de har øvd på siden april.

Mental Helse Nord-Trøndelag har to dagers styreseminar på Quality Hotell på Stjørdal. 
Første dagen er viet tema "Styret som team". 

Randi Røvik, fra MH Nærøy og Vikna, har vunnet årets ildsjelpris av Mental Helse. Den har hun fått for sitt engasjement for å beholde sengeposten på DPS Kolvereid og for sitt brukerfokus i sine verv og oppgaver hun har og har hatt i Mental Helse. At prisen går til Randi er vel fortjent og Mental Helse Nord-Trøndelag er stolte over måten Randi representerer organisasjonen på. Gratulerer til en verdig vinner!

Kafé Frivillig i Stjørdal startet opp i november 2014 som et samarbeid mellom Frivilligsentralen,Yngre Sanitet, Røde Kors og Mental Helse. Organisasjonene veksler mellom å ha ansvar for kafeen, som er åpen hver tirsdag fra kl.17:00-20:00. Da undertegnede var innom var det Mental Helse som var ansvarlig kaféverter. "Dette er et svært positivt tiltak som besøkes jevnt av både medlemmer av organisasjonene og andre som setter pris på et varmt og billig måltid eller en kaffe og en god prat." sier kaféverten.

Kontaktinfo

Leder:
Aage Haukø 
mob.: 416 10 794

E-post:

Postadresse:
Sjøfartsgata 3,
7714 Steinkjer 

Telefon: 992 35 100

Organisasjonsrådgiver:

976 86 279

Org.nr.: 
987 588 802
Kontonr.: 
4400 237 4622

Les mer om oss

Du finner oss på Facebook:
Mental Helse Nord-Trøndelag

Lokallagsnyheter

Organisasjonsrådgivere

Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane

900 88 649

Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder

901 02 844

Møre og Romsdal, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark

976 86 279

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.