Møre og Romsdal

Velkommen til opplæring i e-post og web

Det er klart for tre desentraliserte kurs, og to frå kvart lokallag blir invitert til opplæringa - den som har ansvar for e-posten og den som har ansvaret for å legge ut aktivitetar og artiklar på lokallaget si nettside.

Helga 16. og 17. januar blei det invitert til opplæring i e-post og web. Det var få som melde seg på, og kurset måtte såleis avlysast. No blir det lagt opp til tre desentraliserte dagskurs i same tema.  Første kurset blir i nord-fylket, deretter i midt-fylket og så i sør-fylket.

Fredag 30. januar blir det opplæring på Astoria Hotell i Kristiansund for deltakarar frå MH Kristiansund og MH Sunndal. Laurdag 31. januar blir lokallaga i Molde, Vestnes og Rauma sin tur for opplæring på Mental Helse sitt fylkeskontor.  Siste opplæringsdagen blir 1. februar på Best Western Baronen Hotell i Spjelkavik for lokallaga i Ålesund, Ørsta/Volda, Sykkylven, Stranda, Stordal, Skodje/Ørskog, Haram, Hareid og Giske. Alle dagane begynner kurset kl 09.00 og avsluttar 16.30. Lokallaga dekkjer reiseutgiftene sjølv. Hugs å ta med PC.

Påmelding innan 26. januar på e-post eller tlf 71 24 10 60 (fylkeskontoret). Vi ber også om tilbakemelding dersom den oppsette kursdagen ikkje passar.

Nedanfor finn du alle tre kursinvitasjonane:

Hjelpetelefonen

Mental Helses Hjelpetelefon er et landsdekkende og døgnåpent tilbud til deg som trenger noen å snakke med. Tilbudet er gratis, og vi har fast ansatte veiledere som betjener  telefonen 24 timer i døgnet 365 dager i året.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.