Møre og Romsdal

Nyvalgt representant i KUPP

Studieleder i Mental Helse Møre og Romsdal er valgt inn som representant i KUPP og vara ble studieleder i Mental Helse Buskerud.

På studieledersamlingen for fylkeslagene i oktober ble Anna Margrethe Drægebø Moe valgt inn som studieledernes representant i KUPP. Hun har vært studieleder i Mental Helse Møre og Romsdal siden 2012.

KUPP er et fagutvalg som skal rette fokus på opplæringsarbeidet i Mental Helse slik at medlemmer og deltakere på kurs i organisasjonen kan få mulighet til å øke sin kompetanse både innenfor områdene organisasjonskunnskap og egen helse.

Utvalget består av et medlem fra sentralstyret, et fra landsstyret, en fylkesleder, en studieleder, en regionsekretær og en sekretær fra administrasjonen i Mental Helse. Sammensetningen speiler på den måten de ulike ledd i Mental Helse.

KUPP arrangerer årlige samlinger for studielederne i fylkeslagene og har bl.a. fadderansvar for studielederne i fylkene. En ser det som positivt at vår studieleder er valgt inn KUPP.

 

Hjelpetelefonen

Mental Helses Hjelpetelefon er et landsdekkende og døgnåpent tilbud til deg som trenger noen å snakke med. Tilbudet er gratis, og vi har fast ansatte veiledere som betjener  telefonen 24 timer i døgnet 365 dager i året.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.