Møre og Romsdal

Mental Helse i ny drakt!

Hipp, hurra - gratulerer Mental Helse! Endelig er ventetiden over og tidspunktet kommet for at nettsiden fremstår i ny drakt. Design er frisket opp, og nye funksjoner kommet til. Alt med tanke på at organisasjonen skal ha en innbydende og funksjonell side vi er stolte av og som mange andre også enn oss selv finner nyttig og interessant.

Prosessen med re-design av hjemmesidene til Mental Helse har pågått i over ett år. Det har blitt gjort et grundig arbeid internt i organisasjonen for å få innspill på hva nettsiden brukes til og hvilke type funksjoner den bør inneholde. Det er også tatt hensyn til å dekke behovet for alle andre som bruker nettsiden til Mental Helse. Webkonseptet som har vært grunnlaget for hvordan siden nå fremstår, er derfor en kombinasjon av organisasjonens målsettinger og brukernes ønsker.

Noen av de nye funksjonene er:

  • Kalender: Kalenderfunksjonen skal gjøre det enkelt å synliggjøre kurs, møter og andre aktiviteter som skjer i lokallag, fylkeslag og sentralt.
  • Lokal- og fylkeslag: Et norgeskart gjør det enkelt å finne frem til Mental Helses fylkeslag. De sist oppdaterte fylkesnyhetene er synlige på hovedsiden.
  • Deling av artikler til Facebook: Alle artikler kan deles til Facebook og andre sosiale medier. Slik kan vi være synlige på flere medier på en enkel måte.
  • Politiske satsingsområder: Det skal bli enklere å finne ut hva som er Mental Helses politiske satsingsområder og artikler knyttet opp til disse temaene.

Takk til alle bidragsytere så langt. Det gjenstår fremdeles mye arbeid før vi kan si at siden er ferdig. Det har blitt lagt stor vekt på brukervennlighet for webredaktører, og vi vet at mange vil bidra til at nettstedet vil være i en kontinuerlig forbedringsprosess.

Selskapene Allegro og Grenland Web har vært våre samarbeidspartnere i utviklingen av ny nettside.

Hjelpetelefonen

Mental Helses Hjelpetelefon er et landsdekkende og døgnåpent tilbud til deg som trenger noen å snakke med. Tilbudet er gratis, og vi har fast ansatte veiledere som betjener  telefonen 24 timer i døgnet 365 dager i året.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.