Møre og Romsdal

God driv i studiearbeidet

I fylkeslaget vårt auka studiearbeidet i 2017 med 40 % i forhold til året før. Allereie no er det ferdigmeldt mange kurs, og held studieaktiviteten fram med same tempo vert det auke også i år.

Det vart ferdigmeldt 39 kurs på tilsaman 445 timar i 2018. Hittil i år er det ferdigmeldt 20 kurs som utgjer tilsaman 317 timar. – Ein svært god begynnelse. I tillegg er 26 kurs innmeldt og aktive.  Fylkeslaget vår ligg i teten når det gjeld studiearbeid i Mental Helse, og det vert spennande å sjå kva resultatet vert i år.

Klikk på Tips til nyvalt studieleiar  som kan vere nyttig å lese gjennom for deg som studieleiar. Elles ligg det informasjon om studiearbeid på funkis.no.  Tenk gjennom kva aktivitetar de har i lokallaget, sjå om du finn ei studieplan som passar og lag eit kurs. Lykke til med studiearbeidet!  

Hjelpetelefonen

Mental Helses Hjelpetelefon er et landsdekkende og døgnåpent tilbud til deg som trenger noen å snakke med. Tilbudet er gratis, og vi har fast ansatte veiledere som betjener  telefonen 24 timer i døgnet 365 dager i året.  

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.